Κλειστά χαρτιά από Αναστασίου

Κλειστά χαρτιά από Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έκανε πρόβα ενδεκάδας, εξαίρεσε θεωρητικά βασικούς από το διπλό και έδειξε βίντεο στους παίκτες του ενόψει Ολυμπιακού. «Από εμάς εξαρτάται» το μήνυμα στους παίκτες του.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ούτε και στην προπόνηση της Παρασκευής άνοιξε τα χαρτιά του ο Γιάννης Αναστασίου σχετικά με την διάταξη και τα πρόσωπα που θα επιλέξει στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας τεχνικός έβαλε «ανακαταμμένους» τους παίκτες στο διπλό, ενώ εξαίρεσε θεωρητικά βασικούς, όπως ο Ζέκα, ο Σίλντενφελντ και ο Πέτριτς.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή την στιγμή είναι εικασίες και προβλέψεις βάσει κάποιων σκέψεων και πολύ περισσότερο κρίνοντας από τις επιλογές που κάνει στα μεγάλα παιχνίδια ο “Ολλανδός”. Όπως γράψαμε και το πρωί, το σενάριο με τον Ζέκα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες αλλά μόνο σίγουρο δεν είναι. Από κει και πέρα, οι «πράσινοι» είδαν σε βίντεο πλάνα από αναμετρήσεις του Ολυμπιακού ενώ η ανάλυση του αντιπάλου θα συνεχιστεί και το Σάβββατο. 

Στο ψυχολογικό κομμάτι εκτός από τον Αναστασίου και ο Βόκολος με τον Φύσσα «φτιάχνουν» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές ενώ το μήνυμα του προπονητή είναι ξεκάθαρο. «Από εμάς εξαρτάται. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα το πάρουμε το παιχνίδι».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News