Η αποστολή με γαυριέλα!
Πανέτοιμος να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό είναι ο Παναθηναϊκός με το «τριφύλλι» να ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι.
Οι Ντίνας, Δώνης και Κουτρουμπής έμειναν εκτός αποστολής, αντίθετα με τον Νταβίντ Μέντες που επέστρεψε στην 20αδα του «τριφυλλιού», στην οποία βρίσκονται όσοι αναμενόταν.
Σε ότι αφορά την προπόνηση του Σαββάτου, οι «πράσινοι» μετά το ζέσταμα έκαναν ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με εξάσκηση στις στημένες φάσεις.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης Νίνης και Μαυρίας.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Σπόντα» Μπενίτεθ για το γκολ - Οι δηλώσεις μετά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
- Η βαθμολογία των playoffs μετά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-0
- Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού
- Τραγική εικόνα, ήττα για τον Παναθηναϊκό από τον Ολυμπιακό - «Φωνές» για το γκολ
- «Παναθηναϊκός για Βραζιλιάνο εξτρέμ - Στο στόχαστρο ο Ζουάν Μπεζέρα»
