Παναθηναϊκός: «Θέλουμε 3 εκατ. ευρώ», αλλά δεν υπάρχει «θέμα»

«Κλείνει» στον Παναθηναϊκό ο Αβαζίεμ της Μποαβίστα!

Σύμφωνα με όσα γράφουν στη Νιγηρία ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τον Τζιντόντζι Αβαζιέμ και διαπραγματεύεται με την Μποαβίστα που θέλει 3 εκατ. ευρώ τη μεταγραφή του διεθνή στόπερ.

Ο 26χρονος διεθνής Νιγηριανό σέντερ μπακ της Μποαβίστα, Τζιντόντζι Αβαζίεμ, είναι δεδομένα στη λίστα του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Στην πατρίδα του όμως προχώρησαν ακόμη περισσότερο τη συγκεκριμένη υπόθεση και τονίζουν πως ο Αβαζίεμ τα έχει βρει σε όλα με το τριφύλλι που πλέον είναι σε συζητήσεις με τη Μποαβίστα για να παραχωρήσει τον παίκτη.

Το σχετικό δημοσίευμα που στέκεται και στην έλευση του Εκόνγκ στην χώρα μας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ σημειώνει πως οι Πορτογάλοι που είχαν δώσει 5 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από την Πόρτο θέλουν τουλάχιστον 3 εκατ. ευρώ για να πουν το ναι στην παραχώρηση του παίκτη ο οποίος την περσινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός στη Χάιντουκ Σπλιτ.

Παρόλα αυτά, όλα δείχνουν ότι το Τριφύλλι δεν ασχολείται περισσότερο με τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News