Φύσσας σε Θεοδωρίδη: "Πρέπει να ντρέπεσαι"
Φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε Τάκη Φύσσα και Σάββα Θεοδωρίδη με τον εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού να λέει πως στην Ριζούπολη δεν έγινε τίποτα και τον τεχνικό διευθυντή των «πρασίνων» να του λέει πως πρέπει να ντρέπεται.
Η ένταση που υπήρξε στο ντέρμπι συνεχίστηκε και μετά το τέλος του και συγκεκριμένα στα αποδυτήρια με τον Τάκη Φύσσα και τον Σάββα Θεοδωρίδη να έχουν φραστικό επεισόδιο.
Αρχικά ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού έλεγε στα αποδυτήρια: «αυτά που έγιναν σήμερα στο γήπεδο δεν τα έχω συναντήσει πουθενά».
Εκεί παρενέβη ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» λέγοντάς του: «Στην Ριζούπολη έγιναν χειρότερα», για να του απαντήσει ο Θεοδωρίδης: «Στην Ριζούπολη δεν έγινε τίποτα». Τότε ο Φύσσας επανήλθε λέγοντας: «Πρέπει να ντρέπεσαι 80 χρονών άνθρωπος να λες αυτά τα πράγματα».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
gazzetta
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Με φωτογραφία-ΕΠΟΣ απάντησε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός!
- Η... πληρωμένη απάντηση του Γιαννακόπουλου στην ανάρτηση του Ολυμπιακού
- Παίκτης που ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό στο στόχαστρο της Γουέστ Μπρομ
- Παναθηναϊκός: Σε αυτά τα παιχνίδια είναι πιθανό να επιστρέψει ο Γκραντ
- Παναθηναϊκός: Οι δύο μεγάλες επιστροφές στη 12άδα με τη Χάποελ
