Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Βιλντόζα περιμένει τους... συντρόφους του

Το πρώτο «μπαμ» του Παναθηναϊκού: Ανακοινώθηκε ο Βιλντόζα - Η διάρκεια του συμβολαίου

Ο Λούκα Βιλντόζα περιμένει τους… συντρόφους του στο backcourt. Ο Αργεντινός είναι γκαρντ τύπου Αταμάν.

Ακουμπά τα δύο μέτρα, έχει μέγεθος, μπασκετικό IQ για να ελέγξει μια ισχυρή περιφερειακή μάχη και κατ’επέκταση τον ρυθμό ενός παιχνιδιού. Με δημιουργία, εκτέλεση και οξυδέρκεια, ένας μοντέρνος περιφερειακός.

Θεωρούμε ότι ο νοτιοαμερικάνος μαζί με τον βασικό πλέι-μέικερ και τον πενταδάτο σούτινγκ γκαρντ που θα επιλεχθούν θα αποτελέσουν τη ραχοκοκαλιά της επόμενης ομάδας, έχοντας από κοντά τους Καλαϊτζάκηδες, τον Αβδάλα σε ρόλους πασπαρτού να παίρνουν εμπειρίες.

Κάτι μας λέει ότι ο κόουτς ψάχνει την αγορά για παιδιά που θα έχουν ευχέρεια να καλύπτουν παραπάνω από μια θέσεις, ικανά να του ανοίξουν τη γκάμα επιλογών σε ότι αφορά τις lineups.

Με δυνατά πόδια κι αμυντική ικανότητα (ειδικά στο τρανζίσιον) στη πρώτη πεντάδα, ο Αταμάν θα έχει την πρώτη ύλη για να στήσει την αγαπημένη του επίθεση, ειδικά άμα βρει έναν καλό Pick &Roll γκαρντ. Μένει οι κοντοί να συμπληρωθούν με ανάλογους ψηλούς, των οποίων οι επιλογές θα καθορίσουν πολλά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News