Παναθηναϊκός: Κοντά στην έξοδο ο Τόμας - Η ομάδα που ενδιαφέρεται

Παναθηναϊκός: Η λεπτομέρεια με Ματ Τόμας στην πεντάδα!

Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό ο Ματ Τόμας.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός δεν θα ενεργοποιήσει το 1+1 του Αμερικανού καθώς αυτός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αταμάν.

Έτσι ο παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν από το Τριφύλλι με την Βαλένθια να τον έχει βάλει ήδη στο στόχαστρο της.

Αυτή η εξέλιξη φέρνει τον Τόμας σε ένα άδοξο και σύντομο τέλος από το «τριφύλλι» έχοντας προλάβει να αγωνιστεί μόλις σε 10 παιχνίδια της Euroleague (δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν) με μέσο όρο 8.1 πόντους (40.5% τρίποντο) και 2 ριμπάουντ.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τους Ισπανούς και την ιστοσελίδα superdeporte, η Βαλένθια τον έχει αρκετά ψηλά στη λίστα της για την ενίσχυση στην περιφερειακή της ζώνη.

Ωστόσο, για την ώρα αποτελεί «αγκάθι» ο περιορισμός των δύο μη Ευρωπαίων/κοινοτικών παικτών που υφίσταται στην Liga Endesa, με τις Νυχτερίδες να μην έχουν χώρο για άλλον ένα ξένο στο ρόστερ.

Τέλος, οι «νυχτερίδες» ευελπιστούν πως ο Οτζελέγιε θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί ως κοινοτικός και έτσι θα αδειάσει η θέση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News