«Ψυχρολουσία με Πάντερ, πάει στο plan B ο Παναθηναϊκός»

Παναθηναϊκός: «Μπάσιμο» για Πάντερ με... χρυσάφι

Ο Γιώργος Πετρίδης αναφέρθηκε στην αρνητική κατάληξη του σίριαλ Πάντερ για τον Παναθηναϊκό και την επόμενη μέρα.

Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να ενεργοποιήσει το plan B για την ενίσχυσή του μετά την απόφαση του Κέβιν Πάντερ να προτιμήσει την Μπαρτσελόνα, όπως τόνισε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν ψυχρολουσία η εξέλιξη με τον Πάντερ, γιατί ήθελε πολύ τον συγκεκριμένο παίκτη. Πλέον πάει στο δεύτερο πλάνο, όπου υπάρχει το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ, που δεν είναι εύκολη υπόθεση γιατί έχει ένα μεγάλο συμβόλαιο και αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται, όπως ο Ολυμπιακός», τόνισε.

«Δεν υπάρχουν πολλές ποιοτικές εναλλακτικές στην Ευρώπη και γι’ αυτό ίσως ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει στο ΝΒΑ. Το θέμα είναι να βρει ο Αταμάν παίκτες με ποιότητα, που να ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά τους. Το θετικό είναι πως έχει αποκτηθεί ήδη ένας γκαρντ κλάσης όπως ο Βιλντόσα, αλλά χρειάζεται και συνέχεια», πρόσθεσε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News