Διπλό "χτύπημα" με Παπαδόπουλο και Βύντρα;

Διπλό "χτύπημα" με Παπαδόπουλο και Βύντρα;

Κοινό προορισμό είναι πολύ πιθανό να έχουν το προσεχές καλοκαίρι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο Λουκάς Βύντρα, δύο ποδοσφαιριστές που συνυπήρξαν πριν από μερικά χρόνια στον Παναθηναϊκό.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Όσον αφορά τον πρώτο, δεν αναμένεται να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, αφού δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί σε μια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά για τον Δικέφαλο. Μπορεί να προσπάθησε να κερδίσει μια θέση στην 11άδα αλλά δεν έπιασε την απόδοση των προηγούμενων σεζόν σε Πανθρακικό και Ατρόμητο.

Σχετικά με τον δεύτερο, η θητεία του στο ισπανικό πρωτάθλημα τελειώνει φέτος και ήδη ετοιμάζει τις βαλίτσες του για επιστροφή στην πατρίδα. Στα 34 ο διεθνής αμυντικός θέλει να παίξει 1-2 χρόνια ακόμα μπάλα στην Ελλάδα και μετά κρεμάσει τα παπούτσια του.

Και για τους δύο υπάρχει ομάδα στη Σούπερ Λιγκ που ενδιαφέρεται και αναφερόμαστε, φυσικά, στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου, η οποία αρέσκεται σε μεταγραφές έμπειρων Ελλήνων ποδοσφαιριστών (βλέπε Κατσουράνη), έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τους δύο παίκτες και ειδικά για τον Παπαδόπουλο έχει σταλεί ήδη μήνυμα προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή ότι το καλοκαίρι τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες πίσω στο Περιστέρι.

Ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος ήταν η αιτία που το περασμένο καλοκαίρι ο 33χρονος φορ αποχώρησε από τον Ατρόμητο, δεν υπάρχει πια στην ομάδα του Περιστερίου, οπότε είναι πολύ πιο εύκολη η επιστροφή του “Παπ”. Ο Γιώργος Σπανός, άλλωστε, τρέφει μεγάλη συμπάθεια στον Έλληνα επιθετικό και θεωρείται δύσκολο να χαλάσει το deal καλοκαίρι.

Στην περίπτωση του Βύντρα, ο Ατρόμητος λογικά θα παίξει χωρίς αντίπαλο, αφού ο παίκτης δεν μπορεί -για διαφορετικούς λόγους- να βρει δίαυλο επικοινωνίας με τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Ο Ατρόμητος είχε ενδιαφερθεί και πέρυσι για τον αμυντικό της Λεβάντε, ενώ υπέρμαχος της συγκεκριμένης μεταγραφής μπορεί να σταθεί και Νίκος Νιόπλιας που δούλεψε με τον παίκτη στον Παναθηναϊκό.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News