Λούπος: «Κορυφαία ομάδα η ΑΕΚ - Με κυνισμό θα πάρει το διπλό στη Λεωφόρο»

Λούπος: «Κορυφαία ομάδα η ΑΕΚ - Με κυνισμό θα πάρει το διπλό στη Λεωφόρο»

Ο δημοσιογράφος, Πάνος Λούπος, ανέφερε μέσω της εφημερίδας «ΩΡΑ» πως η ΑΕΚ είναι η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος και πως με τον απαραίτητο κυνισμό θα πάρει το διπλό στη Λεωφόρο.

Η ΑΕΚ σύμφωνα με όσα ανέφερε μέσω της εφημερίδας «ΩΡΑ» ο δημοσιογράφος, Πάνος Λούπος, είναι ισοπεδωτική, κυριαρχική και γενικότερα η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος.

Μπορεί, σύμφωνα πάντα με τον δημοσιογράφο, να κυνηγάει στη βαθμολογία τον Παναθηναϊκό, ωστόσο έχει παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο κι αν ήταν πιο αποτελεσματική, τότε θα είχε κλειδώσει τον τίτλο από πριν τα playoffs.

Τέλος, ο Πάνος Λούπος ανέφερε πως με τον κατάλληλο κυνισμό η Ένωση θα φύγει με το μεγάλο διπλό από το «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα «ΩΡΑ»:

Από την 5η αγωνιστική και μετά, το νερό μπήκε στο αυλάκι. Με την ΑΕΚ να κυνηγά μεν τον Παναθηναϊκό που έκανε (βαθμολογικά μόνο) εκπληκτικό πρώτο γύρο, αλλά να παίζει μπαλάρα, να είναι κυριαρχική, να είναι πρώτη σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες που αφορούν στο ποδόσφαιρο. Σε όλη αυτη την πορεία, η ΑΕΚ ήταν από κυριαρχική έως ισοπεδωτική, ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Υποδέχτηκε τον ΟΣΦΠ στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, όπου μπορούσε να τον έχει αποτελειώσει μια ώρα αρχύτερα, κι ενώ του είχε ρίξει «τριάρα» με τη δεύτερη ενδεκάδα για το Κύπελλο. Και λόγω αυτής της ήττας, ξεκίνησαν τα play offs με άγχος και το 0-0 με τον ΠΑΟ, που έβαλε -βαθμολογικά τουλάχιστον- στο κόλπο τίτλου και τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Κι όλοι μαζί νόμιζαν ότι η ΑΕΚ θα καταρρεύσει, αλλά η ΑΕΚ τους τσάκισε.

Προφανώς δεν αρκεί για απόψε, μόνο η καλή μέρα. Θέλει μυαλό, συγκέντρωση, πάθος, τύχη, τα πάντα. Θέλει καλύτερα ποσοστά ευστοχίας από τα συνηθισμένα, αφού η ΑΕΚ δημιουργεί πάντα μεγάλες ευκαιρίες, αλλά μερικές φορές δεν είναι τόσο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια. Αν ήταν, θα είχε πάρει τον τίτλο πριν τα play offs.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News