Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο παίκτης που έλειπε... ήρθε!
Το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός κάνει μεγαλύτερη και περισσότερη παραγωγική κατοχή μπάλας.
Δεν είναι σκοπός του η επίδειξη και το θέαμα, αλλά η νίκη.
Μετά τον τραυματικό Γενάρη ο πρωτοπόρος συλλέγει νίκες διαδικαστικές, κάπως άκοπες, αποθεώνοντας τον κυνισμό.
Χωρίς πολλά-πολλά κατοχή μπάλας και νίκη. Στο Περιστέρι σαν να μάρσαρε περισσότερο ο νικητής.
Ο Κλεϊνχέισλερ π.χ ήταν σαν να θέλει ν’ αποδείξει ότι αξίζει τα λεφτά που παίρνει και το παρατσούκλι…Σκόουλς που του κόλλησαν.
Ο Ιωαννιδης βρίσκει τη φόρμα του, ο Κουρμπέλης ήταν πάλι σπουδαίος και ο νεοφερμένος Μαντσίνι είναι παίκτης που στο ρόστερ (κι όχι τόσο στην ενδεκάδα) πέρσι έλειπε πολύ.
Το τριφύλλι ανεβάζοντας λίγο ταχύτητα προσπαθεί να διαχειριστεί καλύτερα από ό,τι πέρσι τη χρονιά του: την προηγούμενη σεζόν τέτοιο καιρό πελαγοδρομούσε και στο τέλος πάτησε γκάζι σαρώνοντας τους αντιπάλους στα πλέι-οφ.
Τώρα το πρέπει είναι διαφορετικό, ο διαφαινόμενος τίτλος κάνει όλους να είναι στην τσίτα, προσπαθώντας να διαχειριστούν συναισθήματα τα οποία δεν έχουν μάθει να βιώνουν.
Τα διαδοχικά ντέρμπι θα είναι αληθινή δοκιμασία για όλους.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Στη... φόρα το σκεπτικό προφυλάκισης του Λιόλιου - Δρούσε «χωρίς κανέναν δισταγμό», πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλα εγκλήματα
- Αταμάν: Έσπασε τη σιωπή του για το σκάνδαλο στο μπάσκετ – «Παρακολουθώ με σοκ όλες τις εξελίξεις»
- Γιαννακόπουλος κατά Ολυμπιακού: «Γιατί δεν είναι έξαλλοι με τα στησίματα;»
- Εκτίθεται ο αλγόριθμος! Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, αλλά βλέπει άλλον πρωταθλητή
- Γιαννακόπουλος σε Λιόλιο: «Ποιοι χάρηκαν περισσότερο από την προφυλάκιση σου, Βαγγέλη;»