Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Έχω πρόταση από τον ΠΑΟ"

Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Έχω πρόταση από τον ΠΑΟ"

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αποκάλυψε πως έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Δείτε τις λεπτομέρειες αυτής της πρότασης…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Ζιλμπέρτο μίλησε για την πρόταση που είχε από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως ατή είναι ακόμη σε ισχύ, ενώ σχολίασε και τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές!

Αναλυτικά:

-Αγωνίζεστε ακόμα στη Βραζιλία; Γιατί ξέρουμε ότι είχατε έναν τραυματισμό στο γόνατό σας…

«Ναι, τραυματίστηκα στο γόνατο το 2013 όταν έπαιζα για την Ατλέτικο Μινέιρο. Το 2014 όταν δεν ανανεώσαμε το συμβόλαιό μας αναγκάστηκα να κάνω και δεύτερη εγχείρηση στο ίδιο γόνατο, παρόλο που είχα κάνει ήδη μια γιατί οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να την επαναλάβω. Έκτοτε προσπαθώ να αναρρώσω. Έχει χρειαστεί να κάνω κάποιες μικρό επεμβάσεις και πλέον είμαι πολύ κοντά στο τέλος της αποθεραπείας. Την περσινή χρονιά υπέφερα πολύ γιατί ταλαιπωρήθηκα αρκετά με το γόνατο μου αλλά τώρα είμαι κοντά στο τέλος. Έχω αρχίσει να προπονούμαι και να κάνω κάποιες ασκήσεις».

-Επομένως θέλετε να επιστρέψετε στα γήπεδα να παίξετε και πάλι επαγγελματικά;

«Ελπίζω σε ένα μήνα να είμαι έτοιμος να το κάνω».

-Άρα έχετε ήδη κάποια πρόταση για να ξαναπαίξετε;

«Ναι, ήδη από πέρυσι πριν μάθω για το πρόβλημα του τραυματισμού μου είχα αρκετές προτάσεις και από τη Βραζιλία και από την Ευρώπη, όμως ήμουν αναγκασμένος να αρνηθώ γιατί κάτι έπρεπε να κάνω για το γόνατό μου. Έτσι επισκέφθηκα το γιατρό, του έδειξα το πρόβλημά μου και μου είπε πως πρέπει να εγχειριστώ. Ακόμα και όταν ήμουν εγχειρισμένος, είχα προτάσεις να παίξω. Εγώ, όμως, σταμάτησα τις συζητήσεις γιατί δεν ήταν σωστό εφόσον δεν ήμουν σε θέση να αγωνιστώ».

-Μια από τις προτάσεις που είχατε ήταν και από τον Παναθηναϊκό;

«Ναι».

-Ίσως η πρόταση ισχύει ακόμα;

«Έτσι πιστεύω. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Μίλησα με τον κ. Φύσσα, μου πρότεινε μια θέση αθλητικού διευθυντή. Εγώ του εξήγησα την κατάσταση με το γόνατό μου, του είπα ότι θέλω ακόμα να παίξω ποδόσφαιρο και τότε μου έγινε μια διαφορετική πρόταση για να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα. Εγώ του απάντησα να περιμένουμε πρώτα να δούμε πώς θα πάει η αποθεραπεία με το γόνατό μου και όταν θα είμαι 100% έτοιμος, θα ξαναμιλήσουμε γιατί ακόμα δεν ξέρω πόσο καιρό θα μου πάρει ακριβώς. Δεν θα ήταν σωστό να έρθω, να νομίζετε ότι είμαι σε θέση να αγωνιστώ και μετά να ανακαλύψετε ότι χρειάζομαι περισσότερο χρόνο μέχρι να φτάσω στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο και να με πληρώνετε για το τίποτα. Δεν είναι κάτι που θέλω να συμβεί ούτε για μένα, ούτε για εσάς».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News