Καταθέτει την έφεση
Εκτός από το σημερινό (2/3) Δ.Σ. της Super League, ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει και την έφεση για την τιμωρία από τα επεισόδια της Λεωφόρου.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε γνωστό στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Λεωφόρο, πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει έφεση για την τιμωρία που του επιβλήθηκαν για το «αιώνιο» ντέρμπι, η οποία αφορά το υψηλό πρόστιμο, τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων και τους -3 βαθμούς.
Την Δευτέρα (2/3) οι «πράσινοι» θα καταθέσουν την έφεση και θα εκδικαστεί την Τέτατρη, ωστόσο ενδιαφέρον από το Τριφύλλι υπάρχει και για το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League. Στον Παναθηναϊκό περιμένουν να δουν το κλίμα μετά τα όσα έγιναν την τελευταία φορά, με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει το «παρών».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα τρία σενάρια χωρίς Ουναΐ - Η έκπληξη και η αλλαγή διάταξης
- «Χρυσάφι από την ονοματοδοσία του Βοτανικού ο Παναθηναϊκός - Διπλάσιο ποσό»
- Παναθηναϊκός: Πότε θα «χτυπήσει» για σέντερ – Τι περιμένει ο Ομπράντοβιτς
- Παναθηναϊκός: Ο Τσιριβέγια αλλάζει θέση στον Κάνγκουα
- Πέταξε με απουσίες για Καϊράτ ο Παναθηναϊκός – Δείτε φωτογραφίες
