Μπιέλ: «Μεγάλη η ανυπομονησία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Ο Ισπανός αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι αιωνίων στο Γ. Καραϊσκάκης.

Μπιέλ: «Μεγάλη η ανυπομονησία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική μίλησε ο Πεπ Μπιέλ, με τον Ισπανό να αναφέρει πως στον Ολυμπιακό ανυπομονούν για το ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πεπ Μπιέλ:

Για το τι άλλαξε και έφτασαν σε μία άνετη νίκη: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν μπήκαμε δυνατά, αλλά αντιδράσαμε γρήγορα. Φτιάξαμε ευκαιρίες και τις μετατρέψαμε σε γκολ».

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Για τον Παναθηναϊκό: «Εχουμε πολύ μεγάλη ανυπομονησία, μεγάλη όρεξη. Τα περιμένουμε αυτά τα ματς, γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τη δουλειά που κάνουμε. Νομίζω ότι είμαστε καλά».

Για το γκολ του: «Πάντα στους αγώνες δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και πάντοτε προσπαθώ να σκοράρω ή να δώσω μία ασίστ».

Για την κατάστασή του: «Είμαι πολύ καλά μετά τις ενοχλήσεις που είχα. Είμαι σε καλή κατάσταση»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr