Θυμήθηκαν τα παλιά οι πρώην πράσινοι!
Μετά από καιρό, οι Μεχντί Αμπέντ και Νίκος Νταμπίζας τα είπαν από κοντά στο Νιούκαστλ, με τον Αλγερινό άσο να χαρακτηρίζει «φανταστικό» το πέρασμά του απ’ τον Παναθηναϊκό.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Πέρσι συνεργάστηκαν για μια σεζόν στον Παναθηναϊκό. Ο Νίκος Νταμπίζας ήταν άλλωστε αυτός που έφερε στην Ελλάδα τον Μεχντί Αμπέντ. Και οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.
Και αποδείχθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο, όπου ο πρώην τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού βρέθηκε στο Νιούκαστλ και βρήκε την ευκαιρία να τα πει από κοντά με τον Αλγερινό άσο.
Ο τελευταίος, μάλιστα, απαθανάτισε τη στιγμή και συνδύασε τη φωτογραφία με το εξής κείμενο: «Τι ωραία συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα, έναν πρώην παίκτη της Νιουκάστλ. Είχα την ευχαρίστηση να συνεργαστώ μαζί του κατά την διάρκεια του “φανταστικού” δανεισμού μου στον Παναθηναϊκό την περσινή χρονιά».
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: 1+1 προσθήκη στο ποδόσφαιρο - Τελική ευθεία για νέα κίνηση στο μπάσκετ
- Τάκης Μπινιάρης: Ποιος είναι 17χρονος που έχρισε βασικό ο Νίστρουμπ στον Παναθηναϊκό
- Γάτας: «Ο Σέχου και οι επόμενες κινήσεις κινήσεις»
- Παναθηναϊκός: Προχωρά η επανασύνδεση με Διαμαντίδη, ο ρόλος - Αναμονή για Μπατίστ
- Επίσημο: Ανακοίνωσε Κέιβ ο Παναθηναϊκός
