H σιωπή της ΓΗΠΕΛ και η χείρα φιλίας του Καμίνη!

H σιωπή της ΓΗΠΕΛ και η χείρα φιλίας του Καμίνη!

Στη συνέντευξη που έδωσε πριν από δύο ημέρες στην εφημερίδα “Goal News” ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Ηλίας Μιχαλαριάς έκανε ειδική αναφορά στο γηπεδικό και στην απόφαση της γενικής συνέλευσης να εξετάσει εις βάθος την υπόθεση.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

“Στην τελευταία Γενική Συνέλευσή µας αποφασίστηκε να ζητήσουµε από τη ΓΗΠΕΛ, την ΠΑΕ και τον δήµο -όλους τους εµπλεκόµενους φορείς- τις συµβάσεις που έχουν υπογραφεί. Διότι ειλικρινά, εµείς ως Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, η µοναδική σύµβαση που έχουµε υπογράψει, είναι από το 2007 µε την εταιρεία της “Διπλής Ανάπλασης”, που είναι η εταιρεία που έχει φτιάξει ο δήµος, µαζί µε την Εθνική Τράπεζα.

Δεν ξέρουµε τι άλλο έχει υπογραφεί για το έργο στο όνοµα του Παναθηναϊκού” ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του προέδρου της “μάνας του λόχου”.

H απόφαση του Ερασιτέχνη λήφθηκε στις 22 Ιανουαρίου και παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 40 ημέρες ουδείς από τους εμπλεκόμενους δεν έχει απαντήσει. Ούτε η θυγατρική της ΠΑΕ, η περίφημη ΓΗΠΕΛ ούτε και ο Δήμος Αθηναίων.

Η μοναδική κίνηση που έκανε ο Δήμαρχος Γιώργος Καμίνης ήταν να καλέσει τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ηλία Μιχαλαριά και να τον ενημερώσει για τη διάθεση του Δήμου να εξυπηρετήσει τον Παναθηναϊκό σε θέματα που αφορούν κάποια τμήματα (μεμονωμένα), ενώ τόνισε ότι υπάρχει διάθεση να βρεθεί κάποια λύση στο θέμα της Διπλής Ανάπλασης, χωρίς πάντως να μπει σε λεπτομέρειες.

Άλλωστε ακόμη δεν έχει προχωρήσει η εκκαθάριση της Εταιρείας Ειδικού Σκοπού, που ανέλαβε προ ετών να “τρέξει” το πρότζεκτ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή: Sportit

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News