Καρυπίδης: «Να μάθουμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές!»

Ο Καρυπίδης έβαλε τον Άρη στο +6 από τον Παναθηναϊκό (pic)

Για φάουλ στη φάση του γκολ έκανε λόγο ο Θόδωρος Καρυπίδης στους παίκτες του Άρη, ζητώντας τους όμως να τιμούν τα συμβόλαια τους κερδίζοντας και τους διαιτητές…

Ο ισχυρός άνδρας των Κιτρίνων βρέθηκε στο Ρύσιο μία ημέρα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έριξε “γκάζια” στους παίκτες, αλλά έκανε λόγο και για αδικία από τον διαιτητή, αναφορικά με το γκολ που πέτυχε ο Ίνγκασον.

«Όπως το είδε όλος ο κόσμος, δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την χθεσινή εμφάνιση. Δεν είχατε πάθος και μαχητικότητα, περίμενα πολύ καλύτερη εμφάνιση», ανέφερε ο Θόδωρης Καρυπίδης και πρόσθεσε:

«Ναι μεν ο διαιτητής δεν ήταν καλός, μας αδίκησε, ειδικά στο γκολ υπάρχει φάουλ και δεν έπρεπε να μετρήσει, αλλά πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Έχουμε αποδείξει ότι όταν παίζουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες μπορούμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές»!

Στη συνέχεια ο διοικητικός ηγέτης του Άρη έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί τέτοια εμφάνιση:

«Δεν μας ικανοποιούν μόνο οι νίκες με Παναιτωλικό ή Λαμία. Μια μεγάλη ομάδα δείχνει το μέταλλο της με τις νίκες στα ντέρμπι. Αυτές δείχνουν τον χαρακτήρα της μεγάλης ομάδας, οπότε δεν είναι δυνατόν να ξαναδούμε μια τέτοια εμφάνιση».

Και κλείνοντας ξεκαθάρισε πως: «Περιμένω αντίδραση άμεσα από το ματς της Κυριακής, μην επαναπαύεστε στα μεγάλα σας συμβόλαια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News