Το μεγάλο... ΜΠΑΜ στην καριέρα του Καρνέζη

Το μεγάλο... ΜΠΑΜ στην καριέρα του Καρνέζη

Ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις αναμένεται να έχει ρόλο αναπληρωματικού στην τελευταία του σεζόν στο “Olimpico” και η Ρόμα ψάχνει ήδη για βασικό κίπερ. Στη λίστα των “τζαλορόσι” ο Ορέστης Καρνέζης.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιτία η ειλημμένη απόφαση της διοίκησης των Ρωμαίων να δώσουν τα γάντια του βασικού σε έναν άλλο τερματοφύλακα, με τα ιταλικά ΜΜΕ να έχουν αρχίσει ήδη τις εικασίες για το ποιός θα είναι ο παίκτης εκείνος που θα επωμιστεί το βαρύ φορτίο να υπερασπιστεί την εστία των “τζαλορόσι” από τη νέα σεζόν.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή είναι ψηλά στη λίστα των “τζιαλορόσι” το όνομα του Στιβ Μανταντά, του οποίου το συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ λήγει το 2016, και για τον οποίο έχει εκδηλώσει επίσης ενδιαφέρον και η Φιορεντίνα (σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Νέτο). Δεν είναι πάντως ο μοναδικός που ενδιαφέρει τη Ρόμα καθώς στη λίστα της βρίσκεται και το δίδυμο των τερματοφυλάκων της Ουντινέζε: Ορέστης Καρνέζης και Σιμόνε Σκουφέτ!

Τις τελευταίες μάλιστα ημέρες είχε αναπτυχθεί μία φήμη πως ο γκολκίπερ της Εθνικής Ελλάδας ταξίδεψε στην ιταλική πρωτεύουσα για να έχει μία επαφή με διοικούντες τη Ρόμα, με τον ίδιο ωστόσο να απαντάει: “Εγώ στη Ρώμη; Ήμουν μόνο για διακοπές, ήθελα να επισκεφτώ την πόλη εδώ και πάρα πολύ καιρό για να φέρω την οικογένειά μου και επιτέλους τα κατάφερα. Τίποτα περισσότερο”, δήλωσε σχετικά ο πρώην κίπερ του Παναθηναϊκού.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News