Αυτές είναι οι ευθύνες!

Αυτές είναι οι ευθύνες!

Αυτές είναι οι ευθύνες!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Εν βρασμώ ψυχής είναι λογικό για όλους του οπαδούς του Παναθηναϊκού να φταίνε όλοι και όλα. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν ευθύνες τόσο στο διοίκηση, όσο και τον Αναστασίου και τους παίκτες, αλλά διαφορετικού μεγέθους στον κάθε έναν.

Προπονητής: Έχει σαφέστατα  την μεγαλύτερη ευθύνη από όλους καθώς είναι αυτός που ευθύνεται για τις νίκες, αλλά και για τις ήττες. Είναι αυτός που θα πάρει τα “μπράβο” στις πετυχημένες μεταγραφές τύπου Μπεργκ, Στιλ, όπως επίσης και αυτός που θα τα ακούει στις αποτυχημένες τύπου Μπούρμπου, Μπαϊράμι, Μπαλμπόα κλπ. Είναι αυτός που διαλέγει το σύστημα του Παναθηναϊκού, που τους λέει πως θα παίξουν, που τους εμπνέει και αυτός που τους καθοδηγεί. Δεν φταίει ο Πέτριτς αν δεν είναι και δεν ήταν ποτέ χαφ ή αν ο Μπούρμπος δεν είναι επιπέδου Παναθηναϊκού. Επίσης, ο Αναστασίου δεν δοκίμασε σε κανένα σχεδόν παιχνίδι τους βασικούς μαζί, με αποτέλεσμα η ομάδα να μην δέσει ποτέ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Γιάννης Αλαφούζος διπλασίασε το μπάτζετ της ομάδας!

Παίκτες: Όπως αναφέραμε πιο πάνω δεν φταίνε οι παίκτες αν παίζουν σε λάθος θέση ή αν δεν είναι επιπέδου Παναθηναϊκού. Κάποιος τους έφερε και κάποιος τους ζήτησε να παίξουν εκεί που παίζουν. Ναι, μπορεί ο Μπούρμπος, ο Κοτσόλης (πλέον), ο Τριανταφυλλόπουλος και άλλοι να μην κάνουν για τον Παναθηναϊκό, αλλά κάποιος τους έφερε ή εισηγήθηκε την ανανέωσή τους. Από κανέναν όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν τα έδωσε όλα σε αυτά τα 5 επίσημα παιχνίδια. Όλοι τους προσπάθησαν και σκίστηκαν,κακά τα ψέμματα, απλά είναι φανερό πως κάποιοι δεν μπορούν! Αυτό όμως δεν επιβαρύνει αυτούς. Αυτούς επιβαρύνουν τα λάθη τα αδικαιολόγητα που δεν χρειάζεται να υπάρχει προπονητής για να τα κάνουν. Δηλαδή συγκεκριμένα στο παιχνίδι με την Καμπάλα;
1) Στο πρώτο γκολ ο Πράνιτς χάνει τον Ντοντό
2) Στο δεύτερο γκολ ο Ταυλαρίδης κάνει ανεξήγητη κίνηση στα αριστερά με αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο παίκτες της Καμπάλα, με τον Σάντσεθ να είναι μόνο του ανάμεσά τους. Αυτά σε συνδυασμό με την καθυστέρηση του Μπούρμπου στην αλληλοκάλυψη έφεραν το δεύτερο γκολ των Αζέρων.
3) Στο 88′ ο Μπεργκ χάνει τετ-α-τετ αδικαιολόγητο για την κλάση του, σχεδόν μόνος του φάτσα με το τέρμα
και άλλα τέτοια παρόμοια.

Διοίκηση: Ήταν επιβεβλημένο μετά τα ματς με την Μπριζ, ο Γιάννης Αλαφούζος να κάνει αλλαγές στη τεχνική ηγεσία της ομάδας καθώς έβλεπε πως για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα έκανε τα ίδια λάθη αγωνιστικά, όπως επίσης και για 2η σερί χρονιά η προετοιμασία δεν βοήθησε τους πράσινους.

Τεχνικό επιτελείο: Τεράστια ευθύνη στο θέμα Εσιέν. Ο παίκτης ήρθε τέλη Μαΐου γνώριζαν το πρόβλημα στους κοιλιακούς και αντί να χειρουργηθεί αρχές Ιουνίου και να είναι έτοιμος αρχές με μέσα Ιουλίου, το καθυστέρησαν σχεδόν δύο μήνες!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News