"Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο"

"Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο"

Τις πιθανότητες που έχουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλουν να εξαντλήσουν στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με το Νίκο Καρέλη, ο οποίος αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Μπεργκ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

«Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε. Απλά αρχίσαμε να πιέζουμε πιο πολύ, κάναμε περισσότερες ευκαιρίες και όλα τα παιδιά παλέψαμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Προσπαθήσαμε στην αρχή να τελειώσουμε το ματς όμως δεν τα καταφέραμε. Ευτυχώς όμως στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε πολλά γκολ και πήραμε τη νίκη» ήταν τα πρώτα λόγια του διεθνή μεσοεπιθετικού στην κάμερα της Nova. 

Αναφερόμενος στην αλλαγή της εικόνας του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο για ένα ακόμη ματς, τόνισε: «Δεν ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται. Στο δεύτερο αντιδράμε και παίρνουμε το παιχνίδι στα… χέρια μας. Όπως έγινε και σήμερα και πήραμε τη νίκη».

Για τη συνεργασία του με τον Μπεργκ, σημείωσε: «Όταν παίζεις με δύο επιθετικούς πρέπει να συνεργαστείς με τον συμπαίκτη σου. Έχουμε παίξει αρκετά παιχνίδια μαζί και ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας. Έτσι βρεθήκαμε και σήμερα και σκοράραμε. Αυτό που προέχει είναι ότι η ομάδα πήγε μια χαρά».

Ερωτηθείς για το αν επηρέασαν την ομάδα όλα αυτά που προηγήθηκαν του ματς: «Δεν νομίζω. Όχι. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά νιώθαμε περίεργα γιατί δεν έχουμε συνηθίσει την άδεια Λεωφόρο. Όπως είδατε όμως παλέψαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για την «μάχη» του τίτλου εξήγησε: «Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο σε κάθε ματς. Έχουμε οκτώ παιχνίδια ακόμη και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για τις διαφορές του περυσινού με τον φετινό Παναθηναϊκό, είπε: «Εμείς σε όλα τα ματς προσπαθούμε για το καλύτερο. Ίσως στο δεύτερο γύρο να είμαστε καλύτεροι γιατί έχουμε ψυχολογία και έχουμε παίξει αρκετά ματς. Όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο μέχρι το τέλος του δεύτερου γύρου».

Καταλήγοντας, μίλησε και για την βελτίωση που παρουσιάζει σε ατομικό επίπεδο: «Με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που έχω δίπλα μου μαθαίνω πάρα πολλά. Η ευκαιρία που μου έχει δώσει ο Παναθηναϊκός να αγωνίζομαι με έχει βοηθήσει να βελτιώνομαι πάρα πολύ».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News