Δε σκέφτεται την επιστροφή ο Αμπέιντ...

Δε σκέφτεται την επιστροφή ο Αμπέιντ...

Μόνο καλό έκανε στον Μεχντί Αμπέντ το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, με τον Αλγερινό να αναφέρεται γι’ ακόμα μια φορά στη θητεία του στη Σούπερ Λιγκ και να τονίζει ότι ουδέποτε έχασε την πίστη του για να γίνει μόνιμος στη Νιούκαστλ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Αμπέντ μίλησε στη «northernecho.co.uk» και πέρα από το θέμα της παρουσίας του στην Πρέμιερ Λιγκ, στάθηκε στην έμπνευση που αντλούν πλέον ο ίδιος και οι συμπαίκτες του από τον Γιόνας Γκουτιέρες που επέστρεψε στο πόδοσφαιρο μετά τη μάχη με την επάρατη νόσο:

Για την επιστροφή του στη Νιούκαστλ και τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό:

«Ποτέ δεν έχασα την πίστη μου ότι κάποια στιγμή μπορεί να παίξω για τη Νιούκαστλ. Αλλά δεν ήξερα τι θα συμβεί με τον σύλλογο. Είμαι χαρούμενος που έμεινα και κατάφερα να παίξω σε αρκετά παιχνίδια με την ομάδα, επειδή μου αρέσει αυτός ο σύλλογος. Νιώθω πολύ καλύτερα μετά το πέρασμά μου στην Ελλάδα. Νιώθω πιο σίγουρος και αυτός είναι το μόνο όφελος της δουλειάς που έκανα τόσο καιρό. Είμαι ευχαριστημένος με αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή».

Για τον τρόπο με τον οποίο κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο ο Γιόνας Γκουτιέρες:

«Όλοι μέσα στην ομάδα τρέφουμε μεγάλο θαυμασμό για τον τρόπο με τον οποίο επέστρεψε. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που είναι καλά στην υγεία του και είναι χαμογελαστός. Αυτή είναι η ζωή. Μερικές φορές είναι δύσκολη, μερικές ακόμη πιο δύσκολη, αλλά χρειάζεται να επανερχόμαστε πιο δυνατή από τα όσα έχουμε βιώσει. Είμαι σίγουρος ότι ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή για εκείνον, αλλά ξέρω πόσα σημαίνει για εκείνον να είναι σε θέση να μπορεί να αγωνιστεί ξανά».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News