Οι ανατροπές του Παναθηναϊκού

Οι ανατροπές του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έχει ανατρέψει τέσσερις φορές το σκορ στο φετινό πρωτάθλημα. Οι αλλαγές του Αναστασίου και οι παίκτες-κλειδιά.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Παναθηναϊκός έκανε ανατροπή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και έφθασε σε μία σπουδαία νίκη με 4-3, αλλά αυτό το έχει κάνει άλλες τρεις φορές φέτος.
Και δικαιώνει τον Γιάννη Αναστασίου, που πολλές φορές έχει αναφέρει, ότι η ομάδα του θα φθάνει σε ανατροπές στο δεύτερο ημίχρονο, επειδή υπερτερεί σε φυσική κατάσταση από άλλες ομάδες, ενώ πλέον έχει και λύσεις από τον πάγκο, που δίνουν ώθηση. Με τον ΠΑΟΚ προχθές έγινε ανατροπή στην ανατροπή, κάτι που έχει ξαναγίνει με τον Πλατανιά στα Χανιά και με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Κόντρα στον Πανιώνιο στη Λεωφόρο έγινε μία ανατροπή και ο Παναθηναικός κέρδισε. Ας δούμε τους τρόπους των ανατροπών.

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-1
Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 85′ από γκολ, που πέτυχε ο Μπουμάλ, αλλά στο πρώτο και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αντζαγκούν και ο Πέτριτς έκαναν τη μεγάλη ανατροπή. Ο Αναστασίου με την είσοδο των Καρέλη (54′) και Ατζαγκούν (76′) αντί των Ντίνα και Κλωναρίδη και την αλλαγή του συστήματος από 4-2-3-1 σε 4-3-2-1 βοήθησε την ομάδα.

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3
Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 10′ με τον Καρέλη, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 στο 50′, αλλά με γκολ των Ντίνα (52′), Ζέκα (69′), έκανε την ανατροπή. Η αλλαγή του συστήματος από 4-4-2 σε 3-5-2 στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε την ομάδα να μην κινδυνεύσει με γκολ μετά το 2-3.

24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3
Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τον Καρέλη (2′), βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 και με τους Πράνιτς (49′), Καρέλη (75′) έφθασε στη νίκη. Βοήθησε πολύ η είσοδος του Νίνη στο 46′ αντί του Μαυρία και η μετατροπή του 4-2-3-1 σε 4-3-1-2. Συμβολή είχε και ο Ατζαγκούν που μπήκε στο 62′ αντί του Πέτριτς.

27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ 4-3
Ανατροπή στην ανατροπή για τρίτη φορά ο Παναθηναϊκός. Με τους Καρέλη (62′), Μπεργκ (70′, 87′) να κάνουν την τελική ανατροπή και η είσοδος του Καρέλη αντί του Κλωναρίδη στο 50′ να είναι το «κλειδί» της επιτυχίας.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News