Μπαμ με Καρνέζη!

Μπαμ με Καρνέζη!

Η Ίντερ είναι παραδοσιακά μια ομάδα που εξετάζει την ελληνική αγορά. Τρεις φορές, μάλιστα, στο παρελθόν έχει “ψωνίσει” από τη χώρα μας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι “νερατζούρι” ετοιμάζονται να κάνουν ακόμα μία μεταγραφή Έλληνα άσου διατηρώντας την παράδοση που τους θέλει τα τελευταία χρόνια να δείχνουν εμπιστοσύνη στο ελληνικό ταλέντο.

Πρόκειται για τον Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος δεν απασχολεί τη Ρόμα, όπως κακώς γράφτηκε τις προηγούμενες μέρες σε ιταλικά και κατ΄ επέκταση σε ελληνικά Μέσα.

Ούτε, βέβαια, ισχύει ότι η Ουντινέζε ζήτησε από τους “τζιαλορόσι” για να πουλήσει τον διεθνή πορτιέρο 10 εκατομμύρια ευρώ!

Πάμε, όμως, να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά…

Οι “μπιανκονέρι” παραχωρούν τον Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος κάνει σούπερ χρονιά φέτος στο Καμπιονάτο, κοστολογώντας τον στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Ενδεχομένως, όμως, και με ένα μικρότερο ποσό, λίγο πάνω από τα 3 εκατομμύρια, να πουν το “ναι”, αφού το καλοκαίρι του 2013 τον απέκτησαν με μόλις 750.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό.

Η Ίντερ, από την οποία είναι δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει ο Σλοβένος πορτιέρο, Σαμίρ Χαντάνοβιτς, είναι η ομάδα που αυτή τη στιγμή δείχνει το πιο ζωηρό ενδιαφέρον για τον Έλληνα τερματοφύλακα. Μάλιστα, ο ιταλικός σύλλογος έχει προσεγγίσει ήδη την πλευρά του Καρνέζη βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις του. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, επομένως, ότι το καλοκαίρι θα κάνει κίνηση για την απόκτησή του, μιας και πιστεύουν ότι πρόκειται για τον καλύτερο πορτιέρο αυτή τη στιγμή στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, πάντως, υπάρχουν ακόμα τρεις ομάδες, δύο από την Πρέμιερ Λιγκ και μία από την Μπουντεσλίγκα, που παρακολουθούν “ζεστά” τη φετινή πορεία του Καρνέζη στην Ιταλία. Οπότε γίνεται αντιληπτό ότι αυτό το καλοκαίρι προμηνύεται “καυτό” για τον Έλληνα άσο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ωφελημένος από την πιθανή πώληση του Καρνέζη θα βγει και ο Παναθηναϊκός, καθώς οι “πράσινοι” φρόντισαν όταν πούλησαν τον διεθνή τερματοφύλακα να βάλουν ποσοστό μεταπώλησης 15%.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News