Ικανοποίηση από Αναστασίου

Ικανοποίηση από Αναστασίου

Με τα καλύτερα λόγια για τον επαγγελματισμό και τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα, ενώ παράλληλα έχουν δείξει απόλυτη κατανόηση σε όλα τα εξωαγωνιστικά που αφορούν το «τριφύλλι», όπως η πιθανότητα αφαίρεσης βαθμών αλλά και η διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

«Παίξαμε με μια ομάδα που βρίσκεται χαμηλά βαθμολογία και μάλιστα σε άδειο γήπεδο. Ήμουν προβληματισμένος πριν το παιχνίδι για το πώς θα εμφανιζόμασταν, όμως τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα. Βάλαμε δυο γρήγορα γκολ, δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα από τον αντίπαλο. Τώρα δίνουμε όλη την προσοχή μας στο ματς της Τετάρτης με τον Ατρόμητο. Πριν από αυτό το παιχνίδι το θεωρούσα πως ήταν πιο δύσκολο από τα δύο προηγούμενα ματς», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου στο Παγκρήτιο ο Αναστασίου.

Όσο για το ψυχολογικό κομμάτι, πρόσθεσε: «Την Τρίτη θα γνωρίζουμε αν τελικώς θα μας αφαιρεθούν οι βαθμοί. Το ψυχολογικό κομμάτι είναι δύσκολο πόσο μάλλον όταν ξέρεις ότι μπορεί να ισχύσει η τιμωρία. Επίσης παίζουμε και σε άδεια γήπεδα. Το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Η ψυχολογική υποστήριξη είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά. Ευτυχώς έχουμε παίκτες με κατανόηση που αναγνωρίζουν τα προβλήματα. Είναι άριστοι επαγγελματίες και πολύ καλοί χαρακτήρες».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News