Έτοιμοι για νίκη!
Αποφασισμένοι στον Παναθηναϊκό για τη μάχη με τη Ρεάλ Μαδρίτης που θα γίνει στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
O Παναθηναϊκός συνεχίζει σε εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία του, θέλοντας να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στο Τοπ 16, με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης, αύριο βράδυ στο ΟΑΚΑ. Από την άλλη πλευρά, η «βασίλισσα» έχει εξασφαλίσει ήδη το εισιτήριο για τα πλέι οφ και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου, κάτι το οποίο σημαίνει πως η αποστολή του «τριφυλλιού» δεν είναι εύκολη.
Οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι αποφασισμένοι να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και να μην… χαρίσουν άλλα παιχνίδια, ώστε να πετύχουν τον στόχο τους. Σε αυτή τη σημαντική μάχη μάλιστα, ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα δώσει δυναμικό «παρών» καθώς περισσότερα από 11.000 εισιτήρια έχουν κάνει «φτερά» και το ΟΑΚΑ αύριο θα μοιάζει με… ηφαίστειο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η χθεσινή προπόνηση απουσίασαν ο Γιώργος Παπαγιάννης που έκανε θεραπεία λόγω της θλάσης στον προσαγωγό και ο Αντώνης Κόνιαρης ο οποίος έχει ίωση.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σπορ FM TV: Τα τρία πακέτα συνδρομής - Η τιμή που μπαίνει στο τραπέζι
- «Καταθέτουν πρόταση για Τσιριβέγια - Ποια στάση θα κρατήσει ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ 1948 Κανάλι, ώρα - Ο αγώνας Live Streaming (05/08)
- Παναθηναϊκός: Η πιθανή αποχώρηση μετά την έλευση Μαντζούκα-Μωραΐτη
- Απόβαση στη ρεβάνς! Τόσα εισιτήρια πήρε ο Παναθηναϊκός για ΤΣΣΚΑ 1948
