Παίρνει κεφάλια ο Αναστασίου!

Παίρνει κεφάλια ο Αναστασίου!

Στον Παναθηναϊκό είναι οργισμένοι για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ετοιμάζουν ολομέτωπη επίθεση κατά του Καλογερόπουλου, της Σούπερ Λιγκ και της ΕΠΟ, ωστόσο αυτό είναι καθαρά ένα θέμα της διοίκησης και των παραγόντων του συλλόγου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το προπονητικό τιμ οφείλει να συγκεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι και καλείται μετά την καταδικαστική, για τη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος, ήττα στο Περιστέρι, να εξάγει σημαντικά συμπεράσματα για το μέλλον της ομάδας και κάποιων συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. Γιατί το χθεσινό παιχνίδι ήταν ένας μεγάλος “τελικός” για τους Πράσινους και ορισμένοι παίκτες παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Η οργή, λοιπόν, του Γιάννη Αναστασίου, για τα σφυρίγματα του διαιτητή Δασκαλόπουλου, εκφράστηκε χθες, όταν αρνήθηκε να παραχωρήσει δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι. Από σήμερα ο προπονητής του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να ασχοληθεί με το καθαρά αγωνιστικό μέρος, γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι η ομάδα του, ανεξάρτητα από το τι έκανε ο ρέφερι, δεν απέδωσε σύμφωνα με τα αναμενόμενα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που θα την κράταγε ζωντανή στο κυνήγι του Ολυμπιακού.

Είναι γεγονός ότι ο Έλληνας τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση συγκεκριμένων παικτών και έχει πολλά παράπονα από τον τρόπο που κάποιοι ποδοσφαιριστές του αντιμετώπισαν τον συγκεκριμένο αγώνα. Τα πολλά προβλήματα ο Αναστασίου τα εντόπισε στην αμυντική γραμμή, εκεί όπου το δίδυμο των Ταυλαρίδη – Κουτρουμπή παρουσίασε πολλές αδυναμίες. Δεδομένου ότι ο πρώτος έχει αποδείξει στα προηγούμενα παιχνίδια ότι έχει άριστη συνεργασία με τον Σίλντενφελντ, το βάρος της ευθύνης πέφτει στον Κουτρουμπή. Ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ επέστρεψε μετά από καιρό στο βασικό σχήμα και δεν εκμεταλλεύτηκε σε καμία περίπτωση την ευκαιρία. Πλέον, ο 24χρονος αμυντικός έχασε κι άλλους πόντους και οι πιθανότητες παραμονής του στην ομάδα ενόψει της νέας χρονιάς είναι πολύ λίγες.

Στα ίδια επίπεδα κινήθηκε και απόδοση του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος εκτέθηκε αρκετές φορές από τον Μαρσελίνιο και ειδικά στη φάση του πρώτου γκολ του Βραζιλιάνου άσου. Ο Αναστασίου έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός ενδεκαδάτου δεξιού μπακ για τη νέα σεζόν και η χθεσινή εμφάνιση του Τριανταφυλλόπουλου κάνει ακόμα πιο επιτακτική αυτή την ανάγκη, από τη στιγμή που ο Μπούρμπος δεν υπολογίζεται. Το πιο πιθανό είναι ο Τριανταφυλλόπουλος να υπολογίζεται από τη νέα σεζόν ως μία επιπλέον λύση για τα στόπερ.

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που δε δικαίωσε τον Αναστασίου ήταν ο Δώνης, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στην αρχή του αγώνα αντί του τραυματία Λαγού. Ο νεαρός χαφ είχε παραγκωνιστεί στα τελευταία παιχνίδια από τον προπονητή του λόγω της κακής συμπεριφοράς του σε κάποια ματς και χθες πάλι ζημίωσε την ομάδα με την αποβολή του. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος παίκτης πρέπει να ωριμάσει στον τρόπο που αγωνίζεται και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι έχει ζητήσει την απόκτηση δύο χαφ τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Σε πολύ ρηχά νερά κινήθηκαν επίσης και οι Πέτριτς, Ατζαγκούν, οι οποίοι έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό, προβληματίζοντας τον Αναστασίου. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, επομένως, ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές θα δώσουν εξετάσεις από εδώ και πέρα και μέχρι το τέλος της χρονιάς και δε θα πρέπει να αποκλεισθεί αλλαγή του μεταγραφικού σχεδιασμού, αν και εφόσον δεν αγωνισθούν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News