Πάντος για την «7άρα» από τη Γιούβε: «Χαίρομαι πολύ για την εμπειρία - Ήμουν παρών!» (vid)
Ο Τάσος Πάντος στη συνέντευξή του στους Betarades ρωτήθηκε για τη μεγαλύτερη ήττα ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, εκείνο το 7-0 της Γιουβέντους στον Ολυμπιακό.
Η απάντηση:
«Ο Λίπι έδειξε ενδιαφέρον για μένα μετά τον πρώτο αγώνα. Έπειτα ήρθε η επτάρα και το ενδιαφέρον έμεινε… ενδιαφέρον. Ήταν ένα ματς που έπεσε ένα γενικό μπλακ άουτ. Δεν το προσεγγίσαμε καθόλου καλά το παιχνίδι εμείς οι ποδοσφαιριστές. Δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε.
Ήταν μια αρνητική εμπειρία. Αλλά μπορείς να μάθεις. Και χαίρομαι πολύ που έζησα αυτήν την εμπειρία, παρόλο που ήταν καταστροφικό το αποτέλεσμα. Ήμουν παρών. Έδωσα το παρόν. Θολούρα, θέλω να το σβήσω από την μνήμη μου. Όποιος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους έμπαινε αλλαγή, μας έβαζε γκολ. Υπήρξε κατήφεια όταν γυρίζαμε από το Τορίνο. Δεν ξέραμε τι θα συναντήσουμε στην Ελλάδα.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Δηλώσεις Αταμάν: «Τελικός με Μονακό» - Τι ζήτησε από τον κόσμο
- «Οι εκρήξεις Γιαννακόπουλου και όχι η εγκληματική διαιτησία...» - Η αναδημοσίευση του DPG (pic-vid)
- Παναθηναϊκός: «Βιάστηκε» με Τεττέη ο Μπενίτεθ
- Ραπτόπουλος: «Αυτό έχω μάθει για τη σχέση Αλαφούζου-Μπενίτεθ»
- Λάζαρος: «Ο Μπαλντίνι είπε πει στον Αλαφούζο για τον Μπενίτεθ ότι "ίσως έκανα λάθος"»