Γεμίζει και πάλι το ΟΑΚΑ!
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φίλους της σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων της κομβικής σημασίας αναμέτρησης με την Άμπα Βερολίνου, όπου το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατάμεστο και πάλι!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Αναλυτικά η ενημέρωση των «πράσινων» μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου (2/4, 21.45) από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου “Απόστολος Νικολαΐδης”.
Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα-Παρασκευή: 10.00-18.00
***Στο Σάββατο (28/3) τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά.
Την Πέμπτη (2/4), δηλαδή την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα με την Άλμπα, τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ θα διαθέτουν εισιτήρια δύο ώρες πριν την έναρξή του (19.45-21.45).
Παράλληλα, οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8.00 – 23.00) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Πληροφορίες στο 210-6440010».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «"Κλείδωσε" η μεταγραφή Αντίνο στον Παναθηναϊκό - Τα ποσά του deal»
- Παναθηναϊκός: 10 ονόματα από NBA «δεξαμενή» που μπαίνουν στο κάδρο
- Πάει για βασικό φορ και πέντε μεταγραφές ακόμη ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός σήμερα: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα (13/01)
- Παναθηναϊκός: Οι ανατροπές στο NBA και η ημερομηνία που φέρνει εξελίξεις
