"Παγώνει" η ανανέωση του Πράνιτς
«Δεύτερες σκέψεις» φαίνεται πως κάνουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, που ακόμα δεν έχουν αποφασίσει αν θα προτείνουν επέκταση συμβολαίου στον Πράνιτς.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Μόνο βέβαιη δεν πρέπει να θεωρείται η επέκταση του συμβολαίου του Ντάνιλ Πράνιτς με τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να είναι προβληματισμένοι με την εικόνα του Κροάτη, καθώς περίμεναν με την ποιότητα και την εμπειρία του να κάνει το… κάτι παραπάνω.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «LiveSport», αυτή τη στιγμή το θέμα έχει παγώσει και αναμένεται να επανεξεταστεί μετά την ολοκλήρωση και των πλέι οφ. Βέβαια, όπως και να έχει, ο Πράνιτς δεν μένει ελεύθερος και η συνεργασία του με το «τριφύλλι» δε προβλέπεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, αφού έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Για τους Έλληνες που αγαπάνε το άθλημα, πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός»
- Γιαννακόπουλος: «Παναγιώτη και Γιώργο, πώς θα νιώσετε αν»...
- Σαρπ Αταμάν: «Δίκασε» Φουρνιέ και διαιτητές μετά το Game 3 (pic)
- Παναθηναϊκός: Έκρηξη Αταμάν για το φάουλ στον Χέιζ-Ντέιβις και αποβολή στο ΣΕΦ (vid)
- Το φιλικό του Παναθηναϊκού: Ο αντίπαλος και η ημερομηνία
