Εβδομάδα... υπογραφών στον Παναθηναϊκό

Εβδομάδα... υπογραφών στον Παναθηναϊκό

Μια πολύ «γεμάτη» εβδομάδα αρχίζει από αύριο στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ στο Μαρούσι, καθώς ξεκινάει ο επόμενος κύκλος ανανεώσεων/επεκτάσεων. Ποιος… ανοίγει το χορό!



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Γιάννη Αναστασίου για διετή επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του (από το 2016 θα πάει έως το 2018), με ταυτόχρονη αύξηση των απολαβών του από 180.000 σε 300.000 ευρώ. Μαζί του θα υπογράψουν την Τρίτη τα νέα τους συμβόλαια και οι άμεσοι συνεργάτες του Στιβ Ρούτερ και Γιουζέφ Φος.

Από εκεί και πέρα, εντός της προσεχούς εβδομάδας αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον Πέτριτς για μονοετή επέκταση της συνεργασίας τους, ενώ στο ακουστικό του περιμένει και ο Διαμαντής Χουχούμης για να μεταβεί στην ΠΑΕ και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο έως το 2018, με αυξημένες απολαβές.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News