Αυτά χάνει ο Εσιέν!

Αυτά χάνει ο Εσιέν!

Παναθηναϊκός, Ενημέρωση για Παναθηναϊκό, Παναθηναικος, Panathinaikos24


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Ο Μίκαελ Εσιέν έχει δεχτεί ένα μεγάλο πλήγμα στον τραπεζικό του λογαριασμό, μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Ο Γκανέζος μέσος όταν υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, συμφώνησε να έχει και αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων, όπως η είσοδος στους ομίλους του Champions League ή του Europa, αλλά και της κατάκτησης πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Η αρχή έγινε με τον αποκλεισμό από την Μπριζ, όπου το μπόνους του Γκανέζου για είσοδο στους ομίλους του Champions League ήταν στις 150 χιλιάδες, ενώ 100 χιλιάδες έχασε από τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα.

Ο Εσιέν αν καταφέρει να αγωνιστεί στο 60% των αγώνων του «τριφυλλιού» θα εισπράξει 100 χιλιάδες, ενώ άλλες 150 θα πάρει σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα υπάρχει και η κατάκτηση του Κυπέλλου, με το μπόνους να φτάνει τις 50 χιλιάδες.

Ο Γκανέζος βέβαια δεν πρέπει να έχει παράπονο, καθώς θα εισπράξει όπως και να έχει ένα ποσό που θα φτάσει τουλάχιστον το 1.200.000 ευρώ ως πάγιες αποδοχές, όπως είχε συμφωνηθεί.

Και όλα αυτά, ενώ δεν έπαιξε σε κάποιο ευρωπαϊκό ματς, χάρη στην καθυστέρηση των γιατρών του Παναθηναϊκού να τον στείλουν στο χειρουργείο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News