Συμβόλαιο σε Γούτα

Συμβόλαιο σε Γούτα

Παρά το ότι το συμβόλαιό του Δημήτρη Γούτα με την Skoda Ξάνθη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018, ο Χρήστος Πανόπουλος εμφανίζεται έτοιμος να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον 21χρονο στόπερ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας “Live Sport”, τονίζοντας πως η κυριότερη αιτία για αυτή την κίνηση του μεγαλομετόχου της Ξάνθης είναι πως έτσι θα αποκτήσει μεγαλύτερη διαπραγματευτική δύναμη σε ότι έχει να κάνει την παραχώρηση του υψηλόσωμου στόπερ.

Για τον Γούτα πάντως παρουσιάζεται να ενδιαφέρεται εδώ και πάρα πολύ καιρό τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, με τον Πανόπουλο να μην είναι αρνητικός στο να τον παραχωρήσει αλλά έως τώρα να εξιώνει ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσό και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να “ψάχνεται” για το εξωτερικό.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News