Μην γίνει νέος Βύντρα!

Μην γίνει νέος Βύντρα!

Μην γίνει νέος Βύντρα!
Συμφωνούμε όλοι σε ένα πράγμα. Πως ο Χρήστος Μπούρμπος δεν κάνει για Παναθηναϊκό. Είναι για ομάδες επιπέδου ΟΦΗ, Ηρακλή, Λεβαδειακού κλπ. Ωστόσο είναι άδικο από την εξέδρα να γιουχάρεται και να του συμπεριφέρονται λες και είναι ο βασικός φταίχτης για όλα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Μπούρμπος ήταν επιλογή του Αναστασίου και μόνο αυτού, πέρσι το καλοκαίρι. Στην πραγματικότητα ο Μπούρμπος είχε συμφωνήσει σε μονοετές συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό και περίμενε την λύση της συνεργασίας του με τους Κρητικούς για να πάει στην ομάδα της Λιβαδειάς. Και τότε προέκυψε ο Παναθηναϊκός,στον οποίον δεν είχε προταθεί καν,αλλά ήταν θέληση του προπονητή…Χαζός δεν είναι. Όντας 31 ετών, του δίνονταν η τελευταία ευκαιρία της καριέρας του (μετά την ΑΕΚ) να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Χωρίς δεύτερη σκέψη, λοιπόν αποδέχθηκε, την πρόταση του τριφυλλιού.

Πρόκειται όμως για έναν παίκτη που ΠΟΤΕ δεν πούλησε οπαδιλίκι, ΠΟΤΕ δεν απαίτησε να παίζει, ΠΟΤΕ δεν προκάλεσε και ΠΟΤΕ δεν συμπεριφέρθηκε σαν να είναι “κάποιος”. Πρόκειται για έναν παίκτη που τα δίνει όλα στο γήπεδο και παίζει όσο μπορεί! Δεν υπάρχει ματς που να μην έχει πραγματικά σκιστεί, που να μην τα έχει δώσει όλα όσο έπαιξε. Αν θέλετε να κράξετε κάποιον για το πως παίζει ο Μπούρμπος, κράξτε τον Αναστασίου. Αυτός τον χρησιμοποιεί, δεν μπαίνει να παίξει μόνος του και ούτε απαίτησε ποτέ να παίζει. Είναι κρίμα να καταντήσει “νέος Βύντρα” και να κλαίει και να μην έχει κουράγιο μετά από κάθε ματς χωρίς να φταίει. Το εντελώς αντίθετο ισχύει για τον Τριάντα που πούλησε οπαδιλίκι, που είχε πειθαρχικά παραπτώματα κ.ο.κ..


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News