"Προ των πυλών ο Λανγκ"

"Προ των πυλών ο Λανγκ"

Ο Λανγκ περιμένει κρούση από γερμανική ομάδα, αλλά αυτή δεν έρχεται και πλέον βλέπει το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Μπουντεσλίγκα είναι ένας ελκυστικός προορισμός για τους ποδοσφαιριστές και ειδικά για τους γερμανόφωνους κεντροευρωπαίους, όπως είναι ένα μεγάλο μέρος των Ελβετών. Ο Μίχαελ Λανγκ φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που του προκαλεί έντονο ενδιαφέρον, ωστόσο, σε δημοσιεύματα στην πατρίδα του αναφέρεται ότι ο 24χρονος δεξιός μπακ θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια και να περιμένει για λίγες ακόμα μέρες πρόταση από σύλλογο της Μπουντεσλίγκα.

Οι Ελβετοί δημοσιογράφοι, όμως, συμπληρώνουν ότι κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πιθανό να συμβαίνει άμεσα, ενώ ο Λανγκ δεν θέλει να ρισκάρει και να κλείσει την πόρτα του Παναθηναϊκού. Η πρόταση των πρασίνων, άλλωστε, που ξεπερνάει με τα μπόνους τις 200.000 ευρώ και ίσως ν’ αγγίζει και τις 250.000 τον καλύπτει απόλυτα, όπως έχουμε αναφέρει εδώ και μέρες. Ο διεθνής Ελβετός ουσιαστικά έχει απαντήσει θετικά, αλλά τηρεί για λίγο στάση αναμονής και ο λόγος είναι βέβαια ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Αυτό που τον ελκύει στο «τριφύλλι» είναι το όνομα που έχει ο σύλλογος στο εξωτερικό και παράλληλα η Ευρώπη και η διεκδίκηση τίτλων, κάτι που δεν μπορεί να το έχει σε ομάδες όπως η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και η Φράιμπουργκ, οι οποίες είχε γραφτεί στη χώρα του ότι ενδιαφέρονται.

Οι «πράσινοι» πάντως, θα ξεκινήσουν από την ερχόμενη Δευτέρα τον τελικό κύκλο επαφών με τον Μίχαελ Λανγκ και όλα δείχνουν ότι μέχρι τις 25 του μήνα το αργότερο, ο νεαρός μπακ θα πει το τελικό «ναι» στον Παναθηναϊκό και θα έρθει να υπογράψει πιθανότατα για τρία χρόνια. Στον Παναθηναϊκό είναι απολύτως αισιόδοξοι και χειρίζονται προσεκτικά την υπόθεση. Εχουν δώσει ένα μικρό περιθώριο φυσικά στον Λανγκ, προκειμένου να τον πιέσουν για να αποφασίσει άμεσα, διότι αν εξελιχθεί σε σίριαλ η συγκεκριμένη υπόθεση μόνο καλό δεν θα κάνει στον Παναθηναϊκό. Εννοείται, ότι στο «τριφύλλι» διατηρούν επαφές με εναλλακτικές περιπτώσεις, αν συμβεί κάποιο απρόοπτο, αλλά δεν δείχνουν να ανησυχούν ιδιαίτερα κι αυτό φανερώνει ότι ο Λανγκ είναι προ των πυλών.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News