Ματιές Παναθηναϊκού σε ταλέντο του Αστέρα
Ο Παναθηναϊκός έχει σε πλήρη εξέλιξη τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, ωστόσο την ίδια στιγμή έχει ανοιχτές τις κεραίες του και στη μεταγραφική αγορά.
Μάλιστα, είναι κοινό μυστικό ότι το τριφύλλι το τελευταίο διάστημα σκανάρει αρκετούς νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, όπως ο Νίκας του Λεβαδειακού.
Δεν είναι, όμως, η μοναδική περίπτωση…
Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα τον Παναγιώτη Τζίμα του Αστέρα Τρίπολης, παίκτης για τον οποίο υπάρχουν πολύ καλές συστάσεις.
Όπως αναφέραμε, ο Τζίμας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Αρκάδες και αυτή την περίοδο βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα για να επεκτείνει το συμβόλαιό του.
Τον παίκτη δεν παρακολουθεί μόνο ο Παναθηναϊκός, καθώς και άλλες ομάδες έχουν ρίξει «δίχτυα» για εκείνον.
Φέτος, με την πρώτη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης έχει 6 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ με τις μικρές εθνικές σε 20 ματς έχει 14 γκολ και 2 ασίστ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κοτσόλης, Κορόνα σε Μπενίτεθ: «Μη δίνεις σημασία στις φήμες...» - Όσα ειπώθηκαν στο Κορωπί
- Παναθηναϊκός: «Ο Μπενίτεθ απολύεται, ο Γιάγκουσιτς επιτέλους θα πάρει ευκαιρίες»
- «Βροχή» οι προτάσεις προπονητών στον Παναθηναϊκό - Οι δύσκολες περιπτώσεις
- Παναθηναϊκός: Ποιοι φεύγουν, ποιοι πωλούνται και ποιοι μπορεί να δοθούν δανεικοί
- Παναθηναϊκός: Το deadline για τον διάδοχο του Ράφα Μπενίτεθ