Γι' αυτό ξεκίνησε βασικός ο Μπούι
Αντίστοιχη έκπληξη με εκείνη που είχε δημιουργήσει στις τάξεις του Παναθηναϊκού η χρησιμοποίηση του Εμίρ Μπαϊράμι στη μάχη της Νέας Σμύρνης κόντρα στον Πανιώνιο, προκάλεσε η απόφαση του Γιάννη Αναστασίου να ρίξει στην ενδεκάδα του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό τον Ουασίμ Μπούι.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ίδιος ήταν και ο λόγος που το έπραξε. Όπως τότε με τον Μπαϊράμι, έτσι και τώρα με τον Μπούι, ο Αναστασίου διέκρινε άνοδο στην εικόνα του παίκτη στις προπονήσεις της εβδομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να τον επιβραβεύσει με άμεση χρησιμοποίηση στην ενδεκάδα. Και αν ο Μπαϊράμι είχε αγωνιστεί έστω και λίγο στο αδιάφορο ματς Κυπέλλου με τα Χανιά μια εβδομάδα πριν παίξει κόντρα στον Πανιώνιο, ο Μπούι είχε να παίξει 101 ημέρες ακριβώς!
Το εντυπωσιακό είναι ότι εδώ και πολύ καιρό στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει ότι ο Μπούι δεν… κάνει και ότι μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του θα φύγει από τους Πράσινους.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: 1+1 προσθήκη στο ποδόσφαιρο - Τελική ευθεία για νέα κίνηση στο μπάσκετ
- Τάκης Μπινιάρης: Ποιος είναι 17χρονος που έχρισε βασικό ο Νίστρουμπ στον Παναθηναϊκό
- Γάτας: «Ο Σέχου και οι επόμενες κινήσεις κινήσεις»
- Παναθηναϊκός: Προχωρά η επανασύνδεση με Διαμαντίδη, ο ρόλος - Αναμονή για Μπατίστ
- Επίσημο: Ανακοίνωσε Κέιβ ο Παναθηναϊκός
