"Μέλι" Ζέκα για Καπίνο!

"Μέλι" Ζέκα για Καπίνο!

Ο Στέφανος Καπίνο βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η «Ο’Jogo» ζήτησε την άποψη του Κάρλος Ζέκα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» χαρακτήρισε εξαιρετικό τερματοφύλακα τον πρώην συμπαίκτη του στους «πράσινους», ο οποίος μπορεί να υπερασπιστεί την εστία μιας μεγάλης ομάδας.

«Μιλάμε για έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα. Νομίζω οτι είναι έτοιμος για την πρόκληση του να υπερασπιστεί την εστία μίας μεγάλης ομάδας όπως είναι η Σπόρτινγκ. Είναι πολύ ψηλός, είναι δυνατός στις ψηλές μπαλιές και είναι πολύ ευκίνητος. Είναι νέος σε ηλικία, αλλά είναι πλήρης και πιστεύω οτι μπορεί να γίνει top τερματοφύλακας» και συνέχισε λέγοντας:

«Θα έρθει σε μία ομάδα και δεν γίνεται να περιμένει κανείς να έχει την ίδια απόδοση με τον Ρουί Πατρίτσιο. Όταν όμως αρχίσει να παίζει, θα τους ξεπεράσει όλους. Είναι ένας τερματοφύλακας που του αρέσει να οδηγεί την άμυνα. Κάτι που θα τον βοηθήσει να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Είναι δυνατός σε όλους τους τομείς και πρέπει να έγινε ακόμη πιο δυνατός στην Γερμανία. Η Bundesliga είναι ένα μεγάλο σχολείο για κάθε τερματοφύλακα. Πιστεύω οτι παρά το γεγονός οτι δεν είναι βασικός, έχει μάθει πολλά από τις προπονήσεις και την καθημερινή δουλειά με τον Κάριους».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News