Έτοιμες για τη νίκη!

Έτοιμες για τη νίκη!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΣΦΠ με στόχο να κάνει το 1-1 στη σειρά των τελικών της Α1 γυναικών.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» αναμένεται και σήμερα να δώσει βροντερό παρών στο κλειστό της Κυψέλης προκειμένου να βοηθήσει τα «φίνα κορίτσια» να κάνουν το 1-1 στη σειρά των τελικών.

Για το λόγο αυτό η διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα του Γιώργου Ρούση με κόσμια πλαίσια και μακριά από ακρότητες χωρίς να απαντήσουν σε καμία πρόκληση:

«Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο και οι υπεύθυνοι του τμήματος εφιστούν την προσοχή στο φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου που θα παραστεί στο κλειστό της Κυψέλης προκειμένου να στηρίξει τις προσπάθειες της γυναικείας ομάδας ΜΟΝΟ με τη δύναμη της φωνής! Καμία «απάντηση» σε κανενός είδους πρόκληση και συμπεριφορά κόσμια μέσα σε αθλητικά πλαίσια, όπως μόνο οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ξέρουν!»

Νωρίτερα τα διαρκείας – Δεν θα ισχύσουν οι κάρτες ελευθέρας 

Οι κάτοχοι διαρκείας παρακαλούνται θερμά όπως προσέλθουν νωρίτερα στο κλειστό του Πανελληνίου Γ.Σ προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή προσέλευση και η τοποθέτησή τους στη θέση τους. Παράλληλα, λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων και της πληρότητας που αναμένεται να έχει το γήπεδο για την αναμέτρηση αυτή ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ οι κάρτες ελευθέρας. Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται στην είσοδο του κλειστού από τις 18.15.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News