Εξιτήριο ο Μπεργκ, νοσοκομείο το Κορωπί
Ο Μάρκους Μπεργκ μπορεί να επέστρεψε σπίτι του, αλλά ο Γιάννης Αναστασίου έχει να αντιμετωπίσει άλλα τρία προβλήματα ενόψει Κέρκυρας.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Στο σπίτι του βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν λόγω της λοίμωξης αναπνευστικού που τον ταλαιπωρεί… Ο Σουηδός επιθετικός θα συνεχίσει την φαρμακευτική αγωγή για 3-4 μέρες και στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να δώσει και πάλι το παρών στο Κορωπί.
Βέβαια, είναι νοκ άουτ τόσο από το παιχνίδι με την Κέρκυρα, όσο και από αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να δίνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να είναι έτοιμος για τα παιχνίδι των Play Off.
Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να αντιμετωπίσει άλλα τρία προβλήματα που προέκυψαν από το παιχνίδι με την Ξάνθη, το Σάββατο στην Λεωφόρο. Ο Πέτριτς που έχει υποστεί διάταση στο αριστερό γαστροκνήμιο, ο Λαγός που έχει υποστεί διάταση στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο και ο Δώνης που έχει μια μυϊκή σύσπαση, έκαναν θεραπεία.
Και για τους τρεις, ασφαλέστερα συμπεράσματα για την κατάστασή τους θα βγουν την Τρίτη.
Στους παραπάνω, πρέπει να προστεθεί και ο Μαυρίας που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Δοκιμάζει 15χρονο ταλέντο ο Παναθηναϊκός: Ποιος είναι ο Εμάνουελ Μπόατενγκ
- Παναθηναϊκός: Τέλος δοκιμών, ο κορμός Μπενίτεθ - Οι σίγουροι για την επόμενη σεζόν
- Υπερυπολογιστής... απαντά: Θα πάει τελικό ο Παναθηναϊκός στο Europa League
- «Χρυσό» συμβόλαιο σε Μπράουν για επιστροφή στην Ελλάδα!
- Παναθηναϊκός: Φάνηκε η πρώτη μεγάλη αλλαγή - Η κίνηση Μπενίτεθ
