Θα φάνε τα μούτρα τους με Εσιέν!

Θα φάνε τα μούτρα τους με Εσιέν!

Σχετκό Περιεχόμενο


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Στο σημερινό φιλικό του Παναθηναϊκού με το Αιγάλεω (5-0) ο Μάικλ Εσιέν αγωνίστηκε στο πρώτο του ανεπίσημο ματς με την πράσινη φανέλα και η παρουσία κρίνεται άκρως ενθαρρυντική ενόψει της πλήρους ενσωμάτωσής του στο “Τριφύλλι”. 

Ο Γκανέζος σούπερ σταρ έπαιξε τα πρώτα του 65λεπτά απέναντι σε έναν αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας αλλά σε συνθήκες αγώνα, διάστημα στο οποίο έβγαλε μέρος της ποιότητάς του, έχοντας γρήγορη σκέψη, τακτική προσήλωση και άρτια τεχνική κατάρτιση.

Ο διεθνής μέσος δεν εκβίασε προσπάθειες, έπαιζε γρήγορα, σίγουρα και απλά στο χώρο, μάρκαρε επιτυχημένα, ενώ στο ρεπερτόριό του υπήρξαν αρκετές επιτυχημένες αλλαγές παιχνιδιού. 

Από πλευράς φυσικής κατάστασης ο Εσιέν έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση αλλά ακόμη υπάρχει δρόμος να καλύψει, καθώς τα πόδια του είναι (φυσιολογικά ακόμα) βαριά. Επί της ουσίας χρειάζεται ρυθμό μέσω των οικογενειακών διπλών και κυρίως να αρχίσει να παίρνει αγώνες στα πόδια του με σκοπό να “λυθεί” τελείως.
Σίγουρα, πολλοί που τον αποκάλεσαν “σάπιο”, “ανάπηρο” κλπ αναμένεται να φάνε τα μούτρα τους.
Ας μην ξεχνάμε πως αν είχε χειρουργηθεί όταν έπρεπε (Μάιο-Ιούνιο) για ένα τόσο απλό θέμα που ταλαιπωρεί χιλιάδες ποδοσφαιριστές (Νάνο,Νίνης είχαν το ίδιο πρόβλημα), θα είχε αγωνισθεί κανονικά στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Η όλη ευθύνη βαραίνει το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News