Σκέψεις για αγωγή στο Δήμο για 26 εκατ. ευρώ
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός πήρε στα χέρια του τις συμβάσεις της ΓΗΠΕΛ και εξετάζουν το ενδεχόμενο να ενεργοποιήσουν την αγωγή στο Δήμο Αθηναίων, διεκδικώντας 26 εκατομμύρια ευρώ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, οι άνθρωποι του ερασιτεχνικού τμήματος των «πράσινων» πήραν στα χέρια τους τις συμβάσεις της ΓΗΠΕΛ με τον Δήμο και τον «Άκτωρα», έχοντας βρει σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση του γηπέδου.
Από το Δεκέμβριο του 2010, η ΠΑΕ είχε αποστείλει εξώδικο στο Δήμο Αθηναίων, με προτροπή του Ανδρέα Βγενόπουλου, διεκδικώντας το ποσό των 25.927.100 ευρώ, ωστόσο δεν κατατέθηκε αγωγή. Το θέμα μπορεί να τρέξει τώρα, αν το νομικό επιτελείο του Ερασιτέχνη ανάψει το «πράσινο φως».
Άλλωστε, μέσα στις συμβάσεις που πήρε στα χέρια του ο Ερασιτέχνης υπάρχει η ρήτρα των 2 εκατομμυρίων ευρώ προς την κατασκευαστική εταιρεία, αν δεν προχωρήσει η διπλή ανάπλαση, αλλά και δυνατότητα αγωγής προς το Δήμο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί και τον Βάιλερ-Μπαμπ» - Πότε οι εξελίξεις για Φρανσίσκο
- Κρίσιμες ώρες για Φρανσίσκο - Η πρόταση και τι περιμένει ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Η ομιλία του Νίστρουπ στους παίκτες πριν τη ρεβάνς με την Πάκσι
- Παίζει απόψε και έρχεται: Τελευταίο ματς πριν υπογράψει στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Επιμένει για τον παίκτη που θέλει πολύ ο Νίστρουπ
