Θέλει να γίνει ηγέτης!

Θέλει να γίνει ηγέτης!

Το καπέλο στον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και τον Σωτήρη Πανταλέοντα βγάζει ο Έλληνας ακραίος μιλώντας στην ΠΡΑΣΙΝΗ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μόνο τα καλύτερα είχε να πει για τον μεγάλο αρχηγό του μπασκετικού Παναθηναϊκού και για τον «εξάστερο» ο Θανάσης Πρωτοψάλτης σε συνέντευξή του στην «Π» της Τρίτης 28 Απριλίου. Μάλιστα, τονίζει πως θα ήθελε πολύ να γίνει ο επόμενος ηγέτης της ομάδας βόλεϊ του «τριφυλλιού», ενώ αποκαλύπτει πως λατρεύει να παρακολουθεί αγώνες στο ΟΑΚΑ, αγώνες NBA αλλά και… καρτούν!

Απόσπασμα από τη συνέντευξή του στην ΠΡΑΣΙΝΗ:

Βλέπεις καθόλου από κοντά τον Παναθηναϊκό σε άλλα σπορ;

«Πάω στο μπάσκετ, ειδικά όταν παίζουν ευρωπαϊκό ματς. Από μπάλα παρακολουθώ μόνο αγώνες εξωτερικού και πολύ ΝΒΑ. Αλλά το μπάσκετ μου αρέσει πολύ ειδικά και τα ματς Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Θέλαμε να έρθουμε με την ομάδα και στο ντέρμπι ποδοσφαίρου με τον Ολυμπιακό αλλά δεν βόλεψαν οι ώρες».

Ποιον ξεχωρίζεις από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό;

«Διαμαντίδης. Ο χαρακτήρας του ξεχωρίζει όπως αι η αγάπη του στην ομάδα. Αυτό φαίνεται γιατί του ήρθαν προτάσεις για να φύγει αλλά ήταν εκεί, δεν μπορείς να αμφισβητήσεις τον Παναθηναϊκό ή τον Διαμαντίδη. Είναι στη χώρα του, είναι σε top ομάδα της Ευρώπης, τα έχει όλα. Είναι ένας ηγέτης και θα συνεχίσει να είναι».

Φαντάζεσαι τον εαυτό σου ως ένα Διαμαντίδη του βόλεϊ;

«Σίγουρα είναι δύσκολο να το καταφέρεις και σε τόσο μεγάλο βαθμό. Ούτε στο βαθμό του Πανταλέων δεν είναι εύκολο να φτάσει κάποιος, σίγουρα όμως θα ήθελα και εγώ».

Βόλεϊ στο εξωτερικό… Που πιστεύεις ότι μπορείς να σταθείς;

«Μου ταιριάζει περισσότερο το γαλλικό και το ιταλικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι είναι πιο κοντά σε εμένα. Οι Παπαδημητρίου, Προύσαλης και Πετρέας στάθηκαν»

Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

«Μου αρέσει η μουσική αν και είμαι λίγο των άκρων. Δηλαδή μου αρέσει πολύ η house όμως θα μου έρθει να ακούσω και ελληνικά. Από κει και πέρα μαζευόμαστε με φίλους και παίζουμε playstation ενώ μου αρέσει όποτε μπορώ και έχω όρεξη να σχεδιάζω καρτούν».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News