"Δεν είμαι δικαστής να κρίνω τον Σπανούλη"
Ο Αντώνης Φώτσης ανέφερε πως το ντέρμπι κρίθηκε στην κακή τρίτη περίοδο του Παναθηναϊκού, ενώ δεν θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση για το περιστατικό με τον Βασίλη Σπανούλη.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Στο πρώτο ημίχρονο αν και δεν παίζαμε καλά ήμασταν κοντά στο σκορ. Δώσαμε σε 1-2 λεπτά πολλά εύκολα καλάθια στο τρίτο δεκάλεπτο. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Ήταν δύσκολο να το γυρίσουμε.
Ο Γκιστ είναι μέλος της ομάδας που προσφέρει πολλά. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε το κενό αλλά δεν έγινει καλή δουλειά. Ελπίζω στο μέλλον να παίξουμε και γι αυτόν.
Στη φάση του Σπανούλη και σε τέτοιους ρυθμούς ίσως να γίνονται και πράγματα που δεν έχουν γίνει. Η αντίδραση του Βασίλη ίσως προκάλεσε κάποιους οπαδούς αλλά αντέδρασαν λάθος. Όλοι είδαμε τι έγινε. Δεν είμαι δικαστής, δεν είναι δουλειά μου να κρίνω»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο παίκτης του Παναθηναϊκού που αρέσει στην ΑΕΚ»
- Παναθηναϊκός: Παραμονεύει για να πάρει Γιάγκουσιτς η Ντινάμο Ζάγκρεμπ
- Παναθηναϊκός, Μπενίτεθ: «Ίσως ο Αλαφούζος να έχει πάρει την απόφασή του»
- Καρπετόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός κάνει κάτι πολύ έξυπνο» - Το σχόλιο μετά την Τούμπα (vid(
- Κατσαρός: Το ερώτημα-αίνιγμα για ρόστερ και Μπενίτεθ τη νέα σεζόν (vid)
.jpg)