Αποκαλυπτικές δηλώσεις για Εσιέν

Αποκαλυπτικές δηλώσεις για Εσιέν

Αποκαλυπτικές δηλώσεις για Εσιέν


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Μάικλ Εσιέν έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο σημερινό φιλικό με το Αιγάλεω (Α’ ΕΠΣΑ) και με δεδομένο ότι ήταν κεκλεισμένων των θυρών, ζητήσαμε από τον προπονητή του “σίτι”, Γιώργο Σουρλή να μάς πει τη γνώμη του.

– Ποια ήταν η εικόνα του Παναθηναϊκού στο σημερινό φιλικό;

“Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός και έτσι έφτασε σε μια ευρεία νίκη (σ.σ. 5-0), αλλά και για εμάς ήταν πολύ σημαντικό από ψυχολογικής άποψης να παίξουμε με έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο”.

-Τον Εσιέν πως τον είδατε;

“Νομίζω ότι είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο στα δικά μου μάτια θέλει ακόμη 3-4 εβδομάδες για να είναι 100% έτοιμος. Πρέπει να βρει ρυθμό στο παιχνίδι του και περισσότερα τρεξίματα. Ο άνθρωπος είναι τεράστια κλάση και δεν είναι τυχαίο ότι έπαιζε σε κορυφαίο επίπεδο. Τον βλέπεις ότι παίζει με το μυαλό. Ξέρει που θα πάει η μπάλα. Διαβάζει τις φάσεις. Έχει τεράστια εμπειρία”.

-Επειδή προέρχεται από τραυματισμό τον είδατε να μπαίνει δυνατά στις φάσεις;

“Ναι, έμπαινε πολύ δυνατά. Δεν έδειχνε να φοβάται. Είχε μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Ήταν αποφασιστικός. Πήρε αρκετές φάσεις πάνω του. Έκανε σουτ και μοίρασε κάθετα το παιχνίδι”.

-Σε ποιο ρόλο τον έβαλε ο Αναστασίου;

‘Ήταν αμυντικό χαφ. Έπαιρνε την μπάλα από τον τερματοφύλακα ή τα στόπερ και την κατέβαζε. Γρήγορα και απλά. Όμως θέλω να σταθώ και σ’ ένα άλλο σημείο που μάς έκανε εντύπωση. Παρά το γεγονός ότι είναι ονοματάρα ήρθε και χαιρέτησε όλα τα παιδιά. Τους δικούς μας. Πολύ απλό παιδί. Μπράβο του”.

-Τον Τελάντερ πως τον είδατε;

“Και αυτός φάνηκε να μην έχει ρυθμό και να θέλει παιχνίδια στα πόδια του. Ωστόσο όποτε χρειάστηκε να επέμβει ήταν πολύ καλός. Τόσο στο ψηλό παιχνίδι όσο και χαμηλά. Είχε καλά στοιχεία”.

*Το Αιγάλεω θα αγωνιστεί φέτος στην Α’ ΕΠΣΑ με στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή: Sportit

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News