Νιώθει... δικαιωμένος ο Βαρδινογιάννης

Νιώθει... δικαιωμένος ο Βαρδινογιάννης

Από την ημέρα που αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, με τον τρόπο που αποχώρησε, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν έχει τοποθετηθεί εκ νέου για τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ, αλλά και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ακόμη και μετά τη συνάντηση που είχε πριν από λίγους μήνες με τον Γιάννη Αλαφούζο, σε εστιατόριο κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών, αυτό που βγήκε προς στα έξω, ήταν ότι πρόκειται για επιχειρηματικό ραντεβού και τίποτα περισσότερο.

Στις προθέσεις του πρώην μεγαλομετόχου του “τριφυλλιού” είναι να μην εμπλακεί εκ νέου με τον χώρο του ποδοσφαίρου και πολύ περισσότερο να κάνει παρεμβάσεις σε ότι αφορά τη διαχείριση της ομάδας από τον Γιάννη Αλαφούζο στον Παναθηναϊκό.

Ούτε φυσικά να μιλήσει για όσα του έχουν προσάψει για την “πολεμική” κατά της πολυμετοχικότητας, τις… παρκαρισμένες μετοχές, τους επενδυτές εξ Αραβίας, αλλά και τα όσα συνέβησαν με το γηπεδικό και την περίφημη Διπλή Ανάπλαση.

Ωστόσο υπάρχει ένα θέμα που ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μιλάει πυκνά συχνά με τους συνεργάτες του. Την πορεία που έχει πάρει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Τζίγγερ, μαζί με τον Πέτρο Κόκκαλη, τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Χρήστο Πανόπουλο ήταν οι εμπνευστές και αυτοί που δημιούργησαν τη Super League.

“Ο Βαρδινογιάννης έχει κάθε λόγο να νιώθει δικαιωμένος από τις εξελίξεις και με την εμπλοκή των περισσότερων ανθρώπων του ποδοσφαίρου στην εγκληματική οργάνωση. Όλα τα χρόνια έλεγε ότι δεν θα βουτήξει στον βούρκο για να πάρει ένα Πρωτάθλημα, αλλά πολλοί δεν το καταλάβαιναν αυτό. Φανταστείτε να γινόταν όλη αυτή η ιστορία και να ήταν ένας Βαρδινογιάννης μπλεγμένος στη δικογραφία!” ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια συνεργάτη του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο SPORTIT, o οποίος μάς τόνισε: “Έχει κάθε λόγο να νιώθει ηθικά δικαιωμένος από τη στάση του όλα αυτά τα χρόνια στον Παναθηναϊκό“.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News