"Το βραβείο σε όλα τα παιδιά"

"Το βραβείο σε όλα τα παιδιά"

Ο Νίκος Καρέλης αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννενα με 3-1.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Κρητικός επιθετικός των «πράσινων» έφτασε τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα και ήταν ο άνθρωπος ο οποίος έβαλε μπροστά το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου με 2-1.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά την ανάδειξή του σε MVP του αγώνα:

«Αυτό το βραβείο αξίζει σε όλα τα παιδιά για αυτό το ματς. Όλοι μαζί πήραμε τη νίκη. Ως ομάδα κάναμε μια καλή εμφάνιση, αξίζαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για τα πλέι οφ: «Είμαστε Παναθηναϊκός και πάντα κοιτάμε να πετυχαίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα. Τώρα κοιτάμε τα παιχνίδια των πλέι οφ, το κάθε ένα ξεχωριστά. Δε θέλω να πω ότι είμαστε το φαβορί για τη θέση που οδηγεί στο Champions League, επειδή έχουμε μάθει να μιλάμε στο γήπεδο με την απόδοσή μας και τα αποτελέσματά μας. Οπότε, αγώνα με τον αγώνα θα δούμε τι θα πετύχουμε».

Αν ο μεγάλος αντίπαλος είναι ο ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, κι εμείς όμως είμαστε πολύ καλή ομάδα. Αυτό φάνηκε και στις δύο φορές που παίξαμε φέτος και τον κερδίσαμε, αυτό όμως δε λέει κάτι, είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος και φυσικά δεν είναι ο μόνος μας αντίπαλος, υπάρχουν άλλες δύο ομάδες στα πλέι οφ κι εμείς πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να παίρνουμε αυτό που θέλουμε σε κάθε παιχνίδι».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News