Εν αναμονή Κολοσσού Ρόδου... κι αποκτημάτων
Ο Παναθηναϊκός έπιασε δουλειά εν όψει playoffs της Α1, για τα οποία απέκτησε τους Κούπερ & Μόργκαν. Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία εν όψει Κολοσσού Ρόδου.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, αλλά τόσο ο DJ Κούπερ όσο ο Ρέι Μόργκαν αναμένονται στην Ελλάδα για την ενσωμάτωσή τους στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα τους δηλώσει αντί των Γκιστ & Λαουάλ με στόχο την κατάκτηση και της Α1. Η εν λόγω υπεράσπιση του τίτλου θ’ αρχίσει άμεσα με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου (13/5, 16:30/novasports 2) στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, αλλά αμφότεροι θα ‘χουν καταφθάσει για μία πρώτη γεύση απ’ τη νέα ομάδα τους.
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα προσπαθήσει να τους βάλει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο κλίμα, έχοντας και τη βοήθεια των υπολοίπων παικτών του, οι οποίοι βρίσκονται στη διάθεσή του για την έναρξη της postseason.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η απόφαση για Σλούκα ενόψει Ολυμπιακού
- Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Γκραντ πριν τον Ολυμπιακό
- Οριστικό: Μένει στον Παναθηναϊκό ο Γιουρτσεβέν - Η χρονική διάρκεια
- Παναθηναϊκός: Οι τέσσερις παίκτες που από σήμερα μπορούν να υπογράψουν όπου θέλουν
- Τραυματίστηκε ο Βαλαντσιούνας: «Δεν είναι καλά τα πράγματα...»
