Βγαίνουν οι ομάδες των τελικών.

Βγαίνουν οι ομάδες των τελικών.

Στην Μαδρίτη η Ρεάλ υποδέχεται την Γιουβέντους για τον επαναληπτικό του ημιτελικού του Champions League με την ομάδα που θα προκριθεί θα συναντήσει την Μπαρτσελόνα που προκρίθηκε χτες επί της Μπάγερν Μονάχου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν τα κατάφερε με την Βαλένθια μένοντας στο 2-2 και έτσι έμεινε 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα , δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της Πριμέρα Ντιβιζιόν, που σημαίνει ότι δύσκολα θα μπορέσει να πάρει την πρώτη θέση.

Στο πρώτο ματς η Ρεάλ είχε ηττηθεί με 2-1 και σήμερα θέλει μόνο την νίκη με σκορ πρόκρισης για να περάσει στον τελικό. Για το σημερινό ματς, πιθανόν να είναι διαθέσιμοι οι Κροος και Μπενζεμα, ενώ εκτός είναι εδώ και καιρό ο Μόντριτς (16 συμμ./1 γκ./4 ασίστ) που παραμένει τραυματίας.

Η Γιουβέντους από την άλλη,  έχει κατακτήσει την Serie A και στο τελευταίο ματς παρατάχθηκε με τα «δεύτερα» κόντρα στην Κάλιαρι και δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, μένοντας στο εντός έδρας 1-1. Η Γιουβέντους ονειρεύεται σήμερα να φτάσει για πρώτη φορά σε τελικό μετά από 12 χρόνια. Μοναδική απουσία ο αριστερός μέσος Ασαμόα (6 συμμ.).

Για το σημερινό ματς αναμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι με πολλές σκοπιμότητες, με την φιλοξενούμενη Γιουβέντους να προσπαθήσει να κλείσει τους χώρους και να κρατήσει το σκορ πρόκρισης. Στο στοίχημα τα λίγα γκολ να αποτελεί μία επιλογή το under προσφέρεται σε αποδόσεις κοντά στο 2.00.

Στο Europa League η Ντνιεπρ υποδέχεται την Νάπολι και η Φιορεντίνα την Σεβίλλη. Στην Ουκρανία η γηπεδούχος Ντνιεπρ έχει το σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι στην Ιταλία με 1-1 επί της Νάπολι, με το γκολ της όμως να είναι εμφανώς οφ σαιντ και για αυτό το λόγο στην Νάπολι είχα πολλά παράπονα για την διαιτησία.

Σε αυτό παιχνίδι περιμένουμε το κλασικό παιχνίδι της Ντνιεπρ με την σκληρή άμυνα, τις αμυντικές αλληλοκαλύψεις και την κόντρα επίθεση. Έτσι και σήμερα το under 2.5 σε αυτό το ματς έχει τον πρώτο λόγο, όπως στα περισσότερα φετινά παιχνίδια της Ντνιεπρ στο Europa League, το under 2.5 προσφέρεται σε αποδόσεις κοντά στο 1.75 στις εταιρίες στοιχημάτων.

Στην άλλη αναμέτρηση η Φιορεντίνα είχε ηττηθεί με 3-0 και οι ελπίδες είναι λιγοστές για να μπορέσει να κάνει την ανατροπή. Στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου ματς η Φιορεντίνα ήταν αρκετά καλή, κάνοντας ευκαιρίες για γκολ, όμως δέχτηκε το πρώτο γκολ και μετά φαίνεται να κατέρρευσε. Η γηπεδούχος είναι αναγκασμένη να παίξει ανοικτά και να σκοράρει, έτσι το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, που διαθέτουν καλές επιθετικές γραμμές, είναι αρκετά πιθανόν, το goal-goal προσφέρεται  σε αποδόσεις 1.60.

πηγη www.betcatalog.net


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News