Στοίχημα: Ένα βαθμό θέλει η Παρί για τον τίτλο.

Στοίχημα: Ένα βαθμό θέλει η Παρί για τον τίτλο.

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές μας εκτιμήσεις από την Γερμανία όπου στην Βρέμη η Βέρντερ υποδέχεται την Γκλάντμπαχ  που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και έχει βάλει… πλώρη για την δεύτερη θέση της Μπουντεσλίγκα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στις 12 αγωνιστικές το αήττητο της ομάδας του Λουσιάν Φαβρ, που έχει να χάσει από τις 6 του Φλεβάρη. Παραμένει εκτός ο στόπερ Στραντσλ (19 συμ.). Από την άλλη η Βέρντερ διεκδικεί την 6η θέση, αφού βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω από την Σάλκε, αλλά δύσκολα θα τα καταφέρει. Η γηπεδούχος διαθέται μία από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία έχοντας δεχτεί 60 γκολ σε 32 ματς μέχρι τώρα.
Η Γκλάντμπαχ που στο δεύτερο γύρο έχει κερδίσει Μπάγερν, Βόλφσμπουργκ , Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ μπορεί σήμερα να φύγει αλώβητη από την Βρέμη παίρνοντας τους  3 βαθμούς της νίκης, με το διπλό να προσφέρεται σε αποδόσεις 1.80 στις εταιρίες στοιχημάτων.
Στην Τουρκία η Σίβασπορ υποδέχεται την Κασίμπασα με τις δύο ομάδες να προέρχονται από 6 συνεχόμενα goal-goal, είναι ομάδες που σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ, έτσι και σήμερα το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι αρκετά πιθανόν και μας προσφέρεται σε αποδόσεις 1.45.
Στην ligue1 η Παρί Σεν Ζερμέν χρειάζεται ένα βαθμό για να κατακτήσει τον τίτλο στην Γαλλία, σήμερα δοκιμάζεται στην έδρα της Μονπελίε. Η Παρί με τον Καβάνι σε έξαλλη κατάσταση, πετυχαίνοντας ακόμη τρία γκολ το τελευταίο χρονικό διάστημα, διέσυρε την Γκινγκάμπ εντός έδρας με 6-0, την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον είναι αγκαλιά με τον τίτλο. Η ομάδα του Λοράν Μπλαν σοβαρεύτηκε στο τελευταίο και καθοριστικό κομμάτι της σεζόν και με ένα καλό σερί με εφτά διαδοχικές νίκες, άφησε έξι βαθμούς πίσω την δεύτερη Λιόν. Τιμωρημένοι οι μέσοι Βεράτι (31 συμ./2 γκολ), Μότα (26 συμ.).
Σήμερα, αναμένουμε ανοικτό παιχνίδι και θα πάμε με το over 2.5 που μας προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση με 1.70 στις εταιρίες στοιχημάτων.
Τέλος, μένοντας στην Γαλλία και στο ματς Λιλ – Μαρσείγ, όπου η Λιλ  έχασε την ευκαιρία να παραμείνει σε απόσταση βολής από την έκτη θέση, που υπό προϋποθέσεις να δώσει ένα εισιτήριο για το Europa League της επόμενης περιόδου,μετά την ήττα από την Τουλούζ. Τιμωρημένος σήμερα ο εξτρέμ Γκεγιέ (31 συμ./3 γκολ).
Από την κόλαση στον παράδεισο βρέθηκε η Μαρσέιγ, αφού εκεί που έχασε στο «Βελοντρόμ» από την Μονακό με 1-0, κρατούσε το καλό για το τέλος και ανέτρεψε την κατάσταση σε 2-1, με γκολ από Αγιού (80′) και Αλεσαντρινί (80′). Σπουδαία επικράτηση για την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα, που μείωσε στο -2 από την τρίτη Μονακό και θα τα δώσει όλα για μια θέση στο Champions League. Πάντως είναι αναγκασμένη να κάνει το 2/2 μέχρι το τέλος και να περιμένει στραβοπάτημα της από πάνω της. Αμφίβολη η συμμετοχή του μπακ Τζα Τζετζέ (32 συμ.).
Αναμένεται και εδώ ανοικτό ματς με γκολ και θα πάμε με το over 2.5 που προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση, στο 1.90 να μπουν 3 γκολ.
Διαβάστε στο betcatalog.net τις αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, εκτιμήσεις για το στοίχημα αλλά και στατιστικά και βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News