"Απείλησα για να έρθω στον Παναθηναϊκό"
Σε ιστοσελίδα πολωνικής εφημερίδας μίλησε ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε ο οποίος γνωστοποίησε ότι απείλησε τους διοικούντες την Πολόνια Βαρσοβίας για να έρθει στον Παναθηναϊκό
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Αναλυτικά τα όσα είπε ο «Μανωλάκης» στην ηλεκτρονική πρόταση της «Polska The Times»:
«Οι Ιταλοί με ήθελαν, με ήθελαν πάρα πολύ. Το πρόβλημα άρχισε όταν πήγαν να ρωτήσουν τη διοίκηση της Πολόνια Βαρσοβίας. Ζήτησε 8 εκατομμύρια δολάρια! Ήταν εξωπραγματικό, εάν αναλογιστεί κανένας ότι ήμουν ποδοσφαιριστής του πολωνικού πρωταθλήματος! Δεν το αποδέχτηκαν στη Γιουβέντους».
Για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Το ίδιο ποσό ζητήθηκε και στις διαπραγματεύσεις με τους Έλληνες. Στο τέλος, θύμωσα τόσο πολύ και τους απείλησα λέγοντας ότι είτε θα συμφωνήσουν στα 3 εκατομμύρια δολάρια, είτε, εγώ, θα επέστρεφα στη Νιγηρία. Ευτυχώς, ο πρόεδρος Ρομανόβσκι, συμφώνησε στο τέλος»
Για το έγγραφο της συμφωνίας του με την Γιούβε: «Ακόμα, δεν έχω πετάξει το έγγραφο της συμφωνίας με τη Γιουβέντους. Το έχω σπίτι μου. Η διάρκεια του συμβολαίου ήταν πενταετής και την πρώτη σεζόν θα λάμβανα 500.000 δολάρια και την πέμπτη και τελευταία, 800.000».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ο Κουτσιαύτης «τελείωσε» τα ψέματα: Το σχόλιο για τη διαιτησία στο Παναθηναϊκός-Κηφισιά
- Who is who: Ποιος είναι ο Ανάς Σαλάχ-Εντίν που συνδέεται με τον Παναθηναϊκό
- Σαλάχ-Εντίν: Η αξία του 24χρονου που συνδέεται με τον Παναθηναϊκό
- ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Η αιχμηρή αναφορά στο match report για το γκολ που δεν μέτρησε
- Παναθηναϊκός: Έτσι θα είναι το «Glass Floor» στο «Παύλος Γιανακόπουλος»
