ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στην UEFA για Ζωγράφο
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ετοιμάζουν να προβούν σε επίσημη καταγγελία στην UEFA αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις για το θέμα του Χριστόφορου Ζωγράφου.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Όπως έγινε γνωστό από το βράδυ της Τρίτης 26 Μαΐου ο Ζωγράφος φέρεται να παραιτήθηκε από την ΚΕΔ, όμως οι «πράσινοι» αλλά και ο δικέφαλος του βορρά θέλουν να πάνε το θέμα ακόμα πιο μακριά.
Αρχικά στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας με τις συνομιλίες στις οποίες περιγράφονται με λεπτομέρειες χρηματισμοί, επηρεασμοί διαιτητών, προσωπικά πάθη για το ποιος θα σφυρίζει αγώνες κάθε Κυριακή και πιέσεις εξωθεσμικών παραγόντων για ευνοϊκούς ορισμούς διαιτητών, υπήρξε η ανεπίσημη αντίδραση από τον Παναθηναϊκό οι άνθρωποι του οποίου φέρονται οργισμένοι και αγανακτισμένοι με την φρασεολογία, αλλά και τη μεθοδολογία στην επιλογή διαιτητών.
Το επόμενο βήμα της ομάδας του «τριφυλλιού» που θα έχει και την σφραγίδα του ΠΑΟΚ είναι η καταγγελία στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία, ενώ τα cd με τις συνομιλίες που αποτελούν προϊόν υποκλοπής βρίσκονται και στα χέρια τη δικαιοσύνης.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- ΒΙΝΤΕΑΡΑ από Βοτανικό: Αυτή είναι η φυσούνα και τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού
- Απίστευτη δήλωση Κουτλουάι για Παναθηναϊκό: «Καμία ομάδα δεν μας είχε φέρει σε τέτοια θέση αδυναμίας»
- Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ σήμερα και σε ποιο κανάλι; (13/10)
- Κάτι αλλάζει με τον Λεσόρ: Η αντίδραση μετά τη Φενέρμπαχτσε και το στοιχείο που το αποδεικνύει
- Βοτανικός: Με δύο ονομασίες το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού - Ο λόγος
